Băsescu s-a răzgândit după cinci ani. Declaraţia care se bate cap în cap cu măsurile luate în timpul mandatelor

| 09 mar, 09:01

Traian Băsescu s-a răzgândit în privinţa indemnizaţiilor pentru mame. Fostul şef al statului a declarat, pe scările PMP, că dacă ar mai avea putere, ar dubla indemnizaţiile mamelor.

Acum cinci ani, Băsescu susţinea că s-a umplut ţara de mămicuţe şi bebeluşi, şi că e foarte bine că Guvernul Boc tăiase banii pentru concediile de maternitate.

Traian Băsescu uită că a girat tăierea indemnizaţiilor pentru creşterea nou-născuţilor, obligând mii de mame să îşi lase copiii în grija bunicilor şi să se întoarcă la muncă.

Fostul preşedinte nu gândea la fel în urmă cu cinci ani, atunci când Boc a decis să acorde bani pentru concediul de maternitate, doar pentru un an în loc de doi. La vremea aceea, fostul şef al statului susţinea tăierea indemnizaţiilor, despre care a declarat că este o măsură activă de reintegrare în piaţa muncii.

În 2010, odată cu tăierea salariilor bugetarilor, guvernul Boc a redus indemnizaţia de creştere a copilului cu 15%. Diminuarea era aplicată la suma rezultată din calculul a 85% din media salariilor pe ultimele 12 luni, stabilindu-se totodată ca acesta să nu depăşească valoarea de 3.400 de lei. Sute de mame au ieşit în stradă să protesteze faţă de tăierile impuse de Emil Boc.

Citeşte şi: Victor Ponta, declaraţie INCENDIARĂ despre o posibilă colaborare cu Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 iul, 19:36
mihail30
Oportunitate incredibila de castig !!!
Oportunitate incredibila de castig! Grabeste-te sa prinzi aceasta oferta cu totul revolutionara! Acum ai sansa de a aplica un sistem care iti aduce repede bani, chiar din prima luna, fara stres, fara sa recrutezi oameni, fara sa construiesti retele! Doar castigi simplu bani! Cere acum detalii la adresa de email: [email protected]
09 mar, 12:00
Alexandru Valeriu Pantelimon
Individul sufera de pinocchio syndrome ; daca ar fi un campionat mondial al mincinosilor si tupeistilor ar ocupa toate cele trei trepte ale podiumului. Parca nu el a condus regimul catastrofal in care coruptia a atins cote maxime , cand au fost taiate salarii si indemnizatii , trimise mai ales femeile in somaj , cand s-au inchis case de nasteri , spitale de copii , scoli etc. Acest individ si gasca lui aroganta , chiar ii subestimeaza pe romani !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ