MIRCEA BADEA, reacţie după mesajul lui TRAIAN BĂSESCU: Hai siktir, japiță!

| 07 mar, 13:25

Mircea Badea a dat o replică după mesajul transmis de Traian Băsescu privind sechestrul de la Nana.

"Gata?! Infractorul ăsta nu mai are încredere în "justiție"? Deja?! P.S. Hai siktir, japiță!", a fost mesajul transmis de realizatorul emisiunii "În gura presei" despre fostul președinte.

Sâmbătă, Traian Băsescu a cerut scuze familiilor care au terenuri în comuna Nana pe care s-a pus sechestru, prin intermediul unei postări pe Facebook. Fostul preşedinte a spus că totul este cauzat unui atac îndreptat împotriva sa.

Citeşte şi: Mesajul DISPERAT al lui TRAIAN BĂSESCU: 127 de familii suferă!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 mar, 21:01
tyrex
Bai nenorocitule nu 127 de familii sufera ci a suferit un popor intreg 10 ani de hotie, jaf si krime.Ai distrus o tara si alienat un popor nemernicule si tot mai ai inca nesimtirea sa vorbesti si sa musti vipera ce esti. Trebuie sa-ti puna si tie catusele odata si odata pentru toate nenorocirile care le-ai fcaut. Altfel justita e un rahat in ploaie.
07 mar, 15:16
Steharel
Tzaranoiul din Udupu
Beshi tu la kkt, maimutoi putzopalmist.
07 mar, 21:03
tyrex
Se vede ca esti taranoi zdreanta basista nu trebuei sa mai si semnezi. Astia sunt basistii cei de teapa ta esti exemplarul cel mai edificator.
07 mar, 14:59
ilie
ca bine zici,d-le Badea,in acest om,Basescu,este mult tupeu,minciuna si dusmanie,fata de toti cei cel inconjoara,nu exista in omul asta omenie,ci numai interes personal,a distrus poporu si tara.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ