Victor Ponta, declaraţie INCENDIARĂ despre o posibilă colaborare cu Băsescu

| 09 mar, 08:28

Victor Ponta a declarat duminică seară, într-o intervenție telefonică la postul de televiziune România TV, că nu vede nicio colaborare cu Traian Băsescu pe viitor.

"Nu. Ultima dată când am avut, între ghilimele, plăcerea să-l văd pe domnul Băsescu a fost la CSAT-ul din luna noiembrie. De atunci nu-i simt lipsa, dar nici nu ne-am văzut, nu ne-am auzit, nu cred că avem lucruri de dezbătut împreună", a afirmat prim-ministrul, relatează Agerpres.

Cât privește dosarul de șantaj al Gabrielei Firea, Ponta a spus că nu știe decât că în orice cauză penală unde se cer documente, le-a pus la dispoziție.

"Nu vreau să uitați că, de exemplu, faimosul dosar Microsoft a pornit tocmai de la sesizarea Corpului de control al prim-ministrului, de la documentele pe care noi le-am avut și pe care sigur, după aceea, Parchetul, prin mijloacele sale legale, le-a dezvoltat. Deci orice fel de documente sunt cerute la orice instituție publică se pun la dispoziție", a spus Victor Ponta.

Citeşte şi: VICTOR PONTA dezvăluie: Aceasta este MINCIUNA care m-a afectat cel mai mult!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ