Victor Ponta: Actualele anchete vor schimba din temelii clasa politică și economică

| 09 mar, 09:40

Oamenii de afaceri care ”n-au murit” sunt în ”diverse faze ale diverselor procese penale”, a afirmat dumincă premierul Victor Ponta, adăugând că acestastă chestiune este una care îl preocupă.

"Un lucru care mă preocupă: cu siguranță actualele anchete vor schimba din temelii clasa politică și clasa comercială, economică, pentru că dacă va uitați nu prea mai sunt oameni de afaceri care să nu fie…mă rog… cei care n-au murit, restul sunt în diverse faze ale diverselor procese penale", a spus premierul la RomaniaTV.

Afirmațiile premierului vin după ce, cu o zi în urmă, acesta a făcut o serie de declarații referitoare la afaceriștii în cătușe. Premierul spunea că cine a greșit trebuie să plătească, dar că nu trebuie ignorată soarta angajaților celui anchetat.

Citește și: Victor Ponta, declaraţie INCENDIARĂ despre o posibilă colaborare cu Băsescu

"Când văd un om de afaceri dus cu cătuşe, zic, „Foarte bine, dacă a greşit, trebuie să plătească”, dar primul meu gând este câţi angajaţi are, câte salarii plăteşte compania lui în fiecare lună, ce o să facem cu cei care rămân fără loc de muncă şi cred că asta va fi obligaţia mea cât voi fi prim-ministru şi cât timp voi fi alături de dumneavoastră, reprezentantul forţei politice care are grijă de oameni, forţei politice care se gândeşte la fiecare om zi de zi, nu doar la dispute politice (...)", a declarat Ponta la o ședință a femeilor din PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ