BLONDA lui CONSTANTIN l-a înfuriat pe DAN VOICULESCU. Revoltă în PC

| 08 mar, 11:13

Dan Voiculescu este supărat pe premierul Victor Ponta. Nemulţumirea omului de afaceri vine după ce premierul a numit-o în funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării pe Alina Cazanacli, o apropiată a lui Daniel Constantin.

Imediat, tânăra, cunoscută drept blonda lui Constantin, a fost atacată dur de mai mulţi lideri PC, dar şi de trustul de presă Intact, controlat de Voiculescu. 

Alina Cazanacli, blonda lui Daniel Constantin, stârneşte conflicte în partidul fondat de Dan Voiculescu. Asta după ce Victor Ponta a numit-o pe Cazanacli secretar de stat în Ministerul Dezvoltării. Cel mai nemulţumit pare a fi chiar Voiculescu. Acest lucru a fost evident prin materialele furnizate angajatului Antena 3, Iosif Buble, proprietarul siteului Știripesurse.ro. Mai apoi articolele transmise de site-ul lui Buble au fost citate de postul de televiziune Antena 3.

Postul controlat de familia Voiculescu a preluat de pe site-ul lui Buble declaraţiile mai multor lideri PC, nemulţumiţi de alegerea premierului.

„E rușinos ce se întâmplă. Sunt specialiști în partidul ăsta care puteau și au căderea să ocupe astfel de funcții și ei pun o blondă care nu are nici o treabă cu administrația”, a declarat un vicepreşedinte al partidului fondat de Dan Voiculescu. La rândul lui, un lider de filială al PC anunţă că îi va cere socoteală lui Daniel Constantin pentru promovarea Alinei Cazanacli.

„Văd că fiecare e cu blonda lui. Nici o problemă. ne facem cu toții blonzi și mergem să cerem o funcție. O să fie cutremur în curând și atunci se vor spune multe”, a spus acesta. Acelaşi lider PC ar mai fi declarat că partidul ar fi devenit doar un apendice al PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ