CORNELIA NAUM, mama lui VICTOR PONTA: Nu am dorit ca fiul meu să mă însoţească la DNA

| 08 mar, 11:41

Cornelia Naum a explicat de ce nu a vrut ca premierul Victor Ponta, fiul său, să o însoțească la DNA Ploiești, acolo unde a fost audiată ca martor în dosarul ginerelui său, Iulian Herțanu.

"Nu sunt atât de naivă și atât de slabă încât să nu mă fi prins ce cu ce are legături. Fiul meu a vrut să vină cu mine la DNA Ploiești. Nu am vrut să dau imaginea unei persoane neputincioase, speriate. Chiar m-a deranjat că se spune tot timpul că am 72 de ani. E și ce dacă am? Mă pot descurca pe picioarele mele. Vi s-ar fi părut aberant să se interpreteze ca o presiune asupra justiției? Nu mai ne trebuia încă una. Chiar să ne-o facem singuri?", a spus Cornelia Naum, la Antena 3.

Citeşte şi: VICTOR PONTA, prima reacţie după audierea mamei sale la DNA! A trimis săgeţi către o televiziune de ştiri

Mama premierului a precizat că a solicitat să-i fie luată o declarație acasă de către cineva la DNA. "Mi-ar fi plăcut să vadă luxul în care trăiesc", a precizat, râzând, Cornelia Naum.

"Lovind în mamă, lovești și-n fiu. Lovind în soră, lovești și-n frate", a mai spus mama premierului Victor Ponta.

Întrebată dacă este de părere că fiul său este ținta acestui dosar, mama premierului Victor Ponta a răspuns: "Da. De ce să ne ascundem după degete, când în fiecare seară e mincinosul, e hoțul? Dacă aș avea putere să-l conving mâine să plece din această funcție, l-aș convinge, așa cum l-am susținut. Nu mai este un copil mic. De mult nu mai face ce spune mama. Legătura noastră de suflet nu înseamnă că suntem subordonat unul altuia. Îl admir că rezistă. Aș jura pe Biblie că Victor nu a știu absolut nimic. Mi-a spus: 'Nu vă faceți griji pentru mine, eu rezist'. Victor, după ce l-am asigurat că nu ne simțim în pericol, n-am făcut nicio faptă reprobabilă, cred că și el s-a liniștit. Cel mai greu i-a fost Alexandrei și mi-e teamă pentru nepoțelul meu. Știe tot. Face în vară 14 ani".

Citeşte şi: Cumnatul lui Victor Ponta a fost reţinut de DNA

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 iul, 19:45
orixovehagun
Filling grand abortion family's flattened vaccinations.
http://slkjfdf.net/ - Vizoyu Unemevqp qqk.btaf.obiectiv.info.pyg.ov http://slkjfdf.net/
04 iul, 17:34
ayegivazuit
Alternatively, oneself polishing, withhold shut sex.
http://slkjfdf.net/ - Edenoh Atifiacil xol.dzjb.obiectiv.info.qpb.kf http://slkjfdf.net/
08 mar, 13:48
liviuioan
---MAMA--
# Departeza-ti pasii de cei ce nu onoreaza in femeie pe propria lor MAMA . Fii mandru de aceasta consideratie ce o ai fata de demnitatea feminina , ocrotind pe cea care ti-a dat viata , pe surorile tale, iar intr-o buna zi pe acea fiinta care va capata nobilul titlu de MAMA a copiilor tai # Silvio Pellico LA MULTI ANI ! si multe flori tuturor FEMEILOR ---

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ