VICTOR PONTA, prima reacţie după audierea mamei sale la DNA! A trimis săgeţi către o televiziune de ştiri

| 05 mar, 15:48

Premierul Victor Ponta a comentat, joi, audierea mamei sale de către procurorii DNA, ocazie cu care a lansat şi o săgeată la adresa unei televiziuni de ştiri.

"Mama mea audiata la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV (că tot nu au ei bani să plătească taxe)!", a scris premierul Victor Ponta pe Twitter.

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, a fost audiată joi dimineață, la DNA Ploiești, ca martor în dosarul în care ginerele ei, Iulian Herțanu, a fost arestat preventiv pentru deturnare de fonduri europene și evaziune fiscală. La plecare, ea a refuzat să răspundă întrebărilor ziariştilor.

Disputa dintre premierul Victor Ponta şi Realitatea TV este mai veche. Rareş Bogdan, într-o postare pe Facebook, a declarat că va face dezvăluiri despre şeful Executivului. Amenințarea jurnalistului vine după ce Ponta a lăsat să se înțeleagă, duminica, faptul că Rareș Bogdan este cel care i-a "linșat mediatic" mama în urma scandalul de la Ploiești.

Citeşte şi: Mama premierului Victor Ponta, audiată la DNA. Ce a declarat la plecare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 19:48
yehudy
vrem egalitate, dar nu intre catei.
ponta nu poate accepta ca, totusi, este egal in fata legii cu restul cetatenilor din Romania. prin declaratia sa isi afirma aroganta si tupeul
05 mar, 16:35
CIOC-BOC
IREAL
TOTI PROCURORII SUNT ASA SUPARACIOSI?! IN COJOCUL LOR OARE NU INTRA ACUL??!!
05 mar, 15:53
cantautor
ce are sula cu prefectura...
cumnatul are probleme cu legea,mama e martor,el este PM
postul tv e de vina?
ce sa faca?sa schimbe titlul cu :"fratele lui Basescu a fost audiat"?
asta-i muzica ce-i place lui...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ