Jurnalist RealitateaTV, atacat dur după ce a pus o întrebare incomodă în direct

| 10 mar, 11:04

Jurnalistul Claudiu Popa, de la Realitatea TV, i-a pus o întrebare lui Marian Munteanu, liderul protestelor studențești din Piața Universității, din 1990, pentru care a fost taxat.

Narcisa Iorga, fost membru CNA, a scris câteva rânduri despre acest subiect spunând că ziaristul de la Realitatea TV că nu ar fi trebuit să fie atât de aspru criticat de către colegii săi de breaslă.

"Desfid atacurile și ironiile manifestate la adresa jurnalistului Claudiu Popa, de la Realitatea TV. E un jurnalist căruia nu i se poate reproșa nici lipsa de pregătire, nici patima, nici aruncarea cu capul înainte în subiecte dictate de anumite persoane sau interese. Sunt toate acestea o vină pentru aceia care s-au grăbit să-i găsească nodul în papură?

Ieri, fiind în direct la prezentarea știrilor, a avut un breaking news cu informația venită de la Înalta Curte, cu privire la redeschiderea dosarului Mineriadei din 1990. I s-a făcut legătura rapid cu Marian Munteanu, liderul studenților de la acea vreme. Popa l-a întrebat dacă a fost bătut în Piața Universității.

Motiv de hlizeală maximă. Poate că ar fi, dar mă surprinde că o fac unii jurnaliști de televiziune, care știu ce înseamnă o astfel de precipitare în direct, când prezentatorul poate avea în cască ce se vorbește în regie pentru că i-a rămas deschisă comunicarea, fie producătorul îi comunică ceva urgent și, în același timp, el trebuie să dialogheze și cu interlocutorul introdus în direct, care nu vorbește singur, ci așteaptă întrebări. Cei care râd acum sunt, oare, perfecți? Claudiu Popa nu e un jurnalist slab. Nu aveți de ce să râdeți!", a scris Narcisa Iorga pe Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ