Rareş Bogdan recunoaşte că a luat bani de la Elena Udrea

| 17 feb, 17:08

Realitatea Media a avut semnat un contract cu Elena Udrea pentru promovarea acesteia pe site-ul realitatea.net, a declarat Rareş Bogdan, directorul general al societăţii care deţine televiziunea de ştiri Realitatea TV, în şedinţa de marţi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

Rareş Bogdan a făcut această afirmaţie în timp ce răspundea unei întrebări adresate de un membru al CNA, Radu Călin Cristea.

Astfel, Radu Călin Cristea a spus că vrea să îl întrebe pe Rareş Bogdan "unele lucruri care ţin de partea mai puţin văzută a presei", în contextul în care "uneori apar în presă informaţii neaşteptate şi care sunt foarte utile".

"E legat de online, de realitatea.net. Realitatea.net aparţine Realităţii Media. Doamnea Udrea, văzând Realitatea Media, probabil s-a gândit, a făcut referire strict la realitatea.net, la site-ul nostru. Este singurul contract. A cumpărat de la bannere până la (spaţiul de, n.r.) jos după articole, până la articole notate cu "P". Nu a avut legătură (contractul, n.r.) cu Realitatea TV", a spus Rareş Bogdan, potrivit stiripesurse.ro.

Citeşte şi: Ciutacu face DEZVĂLUIRI din culise! Vizită SURPRIZĂ a Elenei Udrea cu două săptămâni înainte să fie arestată

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 feb, 10:26
dan
Contract a avut si cu Ponta ,si cu Johannis .....Imi aduc aminte cat de multe reclame erau cu ponta .
23 mar, 05:11
Ana
Cum sta treaba mai Bogdanel, banii nu au miros. ? Esti un prefacut,un increzut si un mare,mare, lingau.Vai mama ta, esti corrupt pina in maduva spinarii, clujenii....vorbeste.....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ