ELENA UDREA, lovitură foarte DURĂ. Şeful Penitenciarelor a refuzat-o

| 17 feb, 15:04

Elena Udrea suportă cu greu condițiile de detenție și a făcut o cerere prin care să își poată renova singură celula în care stă pe perioada arestului preventiv. Șeful Administrației Penitenciarelor, Cătălin Bejan, a explicat însă că acest lucru nu este posibil.

”Nu primim donații și sponsorizări de la cei care sunt obiectul detenției, însă avem organizații non-guvernamentale, societăți care ne ajută să depășim aceste momente, sigur, nu la nivelul pe care ni l-am dori, dar există posibilitatea de a se primi materiale pentru zugrăvit sau pentru cosmetizat camera de detenție (…) Nu acceptăm donații de la familii, de la rude sau de la cei care au legătură cu cei încarcerați”, a declarat Cătălin Bejan.

Bejan a fost întrebat dacă un ONG sau o firmă care dorește să facă o donație poate specifica exact unde își dorește să fie utilizați banii furnizați de el.

Fiecare unitate de detenție este ordonator de credite terțiar. Dacă cineva dorește să contribuie cu o donație, se adresează conducerii respectivului penitenciar, dar nu poate să spună: respectiva donație se duce la camera X, pe secția Y”, a mai declarat Bejan.

Citeşte şi: S-a aflat ADEVĂRATUL motiv pentru care HUIDU a sărit în ajutorul Elenei Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 feb, 20:00
soacra prostanacului
Mintiti cu nerusinare
Arestul politiei apartine de Ministerul Justitiei ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ