Traian Băsescu, beneficiar al corupției oamenilor săi, se face că „nu știa”

| 17 feb, 17:36

Mare adevăr a rostit Adriana Săftoiu: fostul ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi, face pușcărie pentru că a organizat un eveniment public pentru a o promova pe Elena Băsescu.

Oamenii apropiați ai fostului președinte Traian Băsescu cad unul după altul ȋn fața tăvălugului venit din justiție: Monica Iacob Ridzi a primit 5 ani cu executare, Elena Udrea este arestată pentru 30 de zile, acuzată ȋn mai multe dosare, Adriean Videanu este cercetat penal pentru abuz în serviciu şi constituire a unui grup infracţional organizat. Toate drumurile celor menționați par a duce către Băsescu, ca ultim beneficiar al corupției oamenilor săi.

Citeşte şi: Traian Băsescu nu se dezice de protejata sa: Am încredere în ELENA UDREA

Ȋn urma acestor dosare, soldate cu condamnări și arestări, au apărut acuze la adresa lui Traian Băsescu că acesta cunoștea actele de corupție ale apropiaților săi și chiar este beneficiarul direct al acestora. Fostul președinte a sărit ca ars să-și apere mandatul și pe Elena Udrea, ȋnsă s-a dezis fără nicio remușcare de Ridzi. „Din păcate, Ridzi, pe care am susţinut-o enorm ca fiind o tânără cu aptitudini, e o generaţie tânără ratată”.

Gestul lui Băsescu de a se descotorosi de Monica Iacob Ridzi ca de o măsea stricată a fost taxat dur de Adriana Săftoiu, fost colaborator şi purtător de cuvânt al acestuia. „Asta cu Ridzi care l-a dezamăgit (singura care plătește pentru neroziile făcute ptr mezina EBA ... Ridzi care a refuzat să fie delatoare, a tăcut, merge la pușcărie și asta spune că l-a dezamăgit. Zău, am zece ani pe care nu știu cum am să ȋi recuperez.) ....pe bune, mă mut la filme! Chiar și indiene”.

Și mare adevăr a rostit Adriana Săftoiu: fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi face pușcărie pentru că a organizat un eveniment public pentru a o promova pe Elena Băsescu. Iar acest lucru este confirmat de avocatul lui Ridzi: „E clar că beneficiile în acest caz nu le-au avut nici Ridzi, nici Vârstă, ci un alt personaj care a avut mare succes la europarlamentare. I se spune EBA”. Deci, EBA este bine mersi, ȋn timp ce Ridzi și-a asumat ȋntreaga vină și este la răcoare.

Citeşte şi: Monica Iacob Ridzi, îndemnată să o toarne pe EBA. VEZI ce a făcut fostul ministru al Tineretului

Iar acum, Băsescu ȋn loc să-și exprime recunoștința pentru gestul făcut de Monica Iacob Ridzi, el se dezice de ea fără nicio urmă de regret. Ȋn schimb pentru Elena Udrea este gata să sară și ȋn foc. „Eu nu am auzit-o pe femeia asta să ia bani, sunt 11 ani de când lucrez cu ea și recunosc că am investit enorm. Nu vreau să intru ȋn speculații, am ȋncredere și ȋn justiție și ȋn Elena Udrea”. De ce o apără pe Udrea cu așa ȋnverșunare? Să sperăm că procurorii vor face lumină și ȋn ceea ce-l privește și pe Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 feb, 01:55
africanu
eu n am treaba cu ponta ...vreau sa i o dau la mufa ...chiorului si echipei de sustinatori.....nu va faceti griji ca pot ...chiar daca sinteti multi .
17 feb, 18:46
ion
Ponta se face ca nu stie ce faceau maica-sa,sora-sa,cumnatul,fosta sotie si cel mai bun prieten ! ha ha ha! hai pa!
18 feb, 07:20
cantautor
dottore in drept.........
Ponta cred ca stia de cumnatul sau...
stia si de sora
stia si de mama
stia ca ciupeau 54% din fonduri
dar Ponta vroia sa ajunga la un grad de absorbtie fonduri europene de 100%
evident,din care 54% la familia lui...
deci practic,se prezumeaza ca familia lui Ponta eluda legea(DNA)pentru interesul national..
este patriot pentru Progresul Romaniei

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ