Ştefan Lungu, audiat la DNA în dosarul “GALA BUTE”

| 17 feb, 14:54

Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, este audiat marti la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul “GALA BUTE”, in care este urmarit penal pentru trafic de influenta.

Ştefan Lungu, cercetat in arest la domiciliu, a fost citat la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a da noi declaratii in dosarul GALA BUTE”.

La DNA a fost, marti, si senatorul PDL Ion Ariton, fost ministru al Economiei, acesta fiind anuntat ca este inculpat in dosarul “GALA BUTE” si ca are interdictie sa paraseasca tara.

In dosarul “GALA BUTE” sunt arestati preventiv fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja si primarul municipiului hunedorean Lupeni, Cornel Resmeriţa. Fostul consilier al Elenei Udrea,  Ştefan Lungu si fostul secretar general in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului Gheoghe Nastasia sunt cercetati in arest la domiciliu.

In acelasi dosar este arestat preventiv, din 8 februarie, si Tudor Breazu, administratorul mosiei de la Nana a Elenei Udrea.

De asemenea, Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii, este urmarita penal pentru luare de mita, in dosarul “GALA BUTE”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ