Elena Udrea, mesaj transmis prin intermediul ziariştilor

| 17 feb, 15:16

Elena Udrea a transmis din nou un mesaj, marţi, la ieşirea din sala de judecată, unde s-a judecat contestaţia la arestarea sa preventivă. De data aceasta, mesajul a fost transmis verbal, nu prin semne.

La ieşirea din sala de judecată, Elena Udrea a fost întrebată de jurnalişti dacă se simte victima unei răzbunări.

Replica ei a fost scurtă: "Vă pup. Vă aştept vineri!", a spus Elena Udrea, fără a mai face semnul cu mâna la nas.

Elena Udrea se află în arest preventiv. Magistraţii instanţei supreme au judecat, marţi, contestaţia făcută de Elena Udrea față de arestarea sa preventivă în dosarul Microsoft, urmând să se pronunţe dacă Udrea va rămâne în arest sau nu.

Elena Udrea a prezentat, marti, in fata judecatorilor de la Inalta Curte care decid daca ramane sau nu in arest preventiv extrase din presa care arata ca ea a vorbit in trecut de mai multe ori despre chitantele invocate de Dinu Pescariu in dosarul Microsoft, cu scopul de a demonstra astfel ca nu a incalcat controlul judiciar.

Citeşte şi: Cum s-a apărat ELENA UDREA în faţa completului de cinci judecători de la Curtea Supremă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 feb, 02:20
LACRAMIOARA
Elena Udrea mesaj transmis prin jurnalisti
Lamuriti-ne cui a transmis sa ma scoti pana vineri?????
17 feb, 18:01
ORICINE
cui a cerut sa o scoata mai repede din arest?
17 feb, 16:07
ion
Nimic despre perchezitiile la firma mamei,surorii si cumnatului lui Ponta? Despre Vlad Cosma si tatal lui, despre audierea lui Ghita la DNA????
23 mar, 05:06
Ana
Adevarat, nu ne intereseaza. Ne intereseaza doar cuplul Udrea-Basescu, pina ii vedem la loc sigur ,la racoare ca si asa vine vara.. Cosma,Ghita si Ponta isi vor dovedi nevinovatia si jocul de culise va iesi la iveala mai repede decit va inchipuiti. Denunturi mincinoase si rafuieli politice,nimic mai mult

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ