Ciutacu, SPRIJIN pentru Udrea în ultimul ceas? Întrebare ZGUDUITOARE pentru adversarii ei

| 17 feb, 11:47

Victor Ciutacu a analizat pe blog unele reacţii ale unora cu privire la situaţia în care se află Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea.

Jurnalistul RTV consideră că Elena Udrea este tratată subuman dacă va fi adusă în faţa Plenului Parlamentului cu cătuşe. Acesta subliniază că fostul ministru are dreptul de a-și pleda cu demnitate cauza.

"Am fost primul care scris/spus, apăsat, că, pentru toate negerulile pe care le-a comis/patronat, Udrea trebuie să stea la beci, nu pe fotoliul ministerial. Am coordonat campania de dezvăluiri din Jurnalul National​ care a dus-o în fața comisiei parlamentare de anchetă. Se întâmpla cândva, în Cretacic, când majoritatea celor care o demonizează azi cu gurile pline mâncau de la ea sau de pe urma ei. Sfida. Amenința. Stăpânea. Erau vremurile când orice atac la adresa ei trecea drept lezmajestate: Băsescu în spate, mafia portocalie în față. Tocmai d-aia îmi iau libertatea de a spune…

Citeşte şi: Cum s-a apărat ELENA UDREA în faţa completului de cinci judecători de la Curtea Supremă

Încercarea de o aduce încătușată în Parlament, pentru a-și pleda cauza, e subumană. OK, e arestată, denunțurile curg împotriva ei, iar cei care 10 ani n-au avut curaj să miște un pai nu mai prididesc cu finalizarea dosarelor penale. Eu însumi trăiesc, seară de seară, din dezvăluiri despre viața și opera ei în funcții de demnitate publică. Și o fac cu voluptatea celui căruia i se confirmă că a avut dreptate. Dar e deja prea mult! Oricât ar personifica tot răul regimului băsist, instaurat, poate ați uitat, prin vot liber și democratic. Și revalidat, după 5 ani, tot la urne. Cercetați-o, trimiteți-o în judecată, condamnați-o dacă aveți probe, nu pentru întreaga activitate, că nu suntem la Oscarurile Răului, dar lăsați-i posibilitatea de a vorbi, de a-și pleda cu demnitate cauza. Nu strânge pe nimeni de gât în Casa Poporului, n-o să-și gâtul, în direct de la tribună, cu unghiile.

Da, știu, e rea, e odioasă, e arogantă, e complicea Tiranului, n-are scrupule. Dar toate ăstea la un loc nu-s motive viabile de a o trata degradant. Vă excită cătușele? Vă simțiți mai puternici dacă o vedeți îngenuncheată? Deocamdată, cel puțin, are trufia și puterea de a se uita fix în cameră și, prin ea, în ochii voștri. Voi aveți puterea de a vă uita în ochii ei?

P.S. Inchizitorilor, dacă aveați sânge-n portocale, o plimbați ca pe urs când era Băsescu-n putere", a scris Ciutacu pe blog.

Citeşte şi: Numele unui JURNALIST cunoscut, pomenit de Elena Udrea în denunţul de la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 feb, 18:16
ORICINE
poate are nevoie sufletul ei innegrit sa fie purtata in catuse in locul maririi ei... Sa se smereasca este necesar... Dar, nu! Sa nu-i dam sansa mult necesara... ca o umilim! Umilinta este cheia intoarcerii la normalitatea creatiei. Ce e daca o duc in catuse? Nimic, doar o descatuseaza de tina spirituala. Toti ce exagerand si calcand peste semenii lor s-au urcat mai sus decat le era destinul, toti au nevoie de lectiile reintoarcerii catre Eu Sunt
17 feb, 15:22
Andrei Muresan
Frica "bloghistului"
Vad ca frica a cuprins Romania. Sa nu scrii nimic de loaza este telul vostru. Schimbati individul securist de la blog. Si tu administratore o vrei pe Udrea. Te si vad cum plescai din limba analfabeta.
17 feb, 15:09
Ticu Isari Canada
Barbatii Romaniei
Victor, sunt consternat. Nu pot sa cred ca asta este fata Romaniei. Toti barbatii Romaniei isi storc bruma de inteligenta (daca o au) vis a vis de Elena Udrea. Se reped ca niste hultani asupra ei, dirijati de SRI, poate la va ceda. Il si vad pe Codlea et co, cu capul intre picioarele "blondei", lipaind informatii ginecologice. Rusine, rusine, rusine. Barbati de caca, viermi. Cu cine se bate limaxul asta?
17 feb, 15:06
elena
Atunci cind acea femeie batrina a fost trintita la pamint de acel interlop, de ce nu ati luat pozitie d-le Ciutacu? Acea mama putea fi a mea , a ta . Au calcat pe cadavre ptr. a putea ajunge la putere ,cine stia citi bani fura aceasta femeie , bani cu care se puteau face spitale,dotari in spitalele vechi, nu pirtii, sali de sport,parcuri in sate patinuare de acolo se putea fura miliardele. Sa plateasca atit cu libertatea cit si material (confiscarea averilor)_ Imi este rusine ca sunt ROMAN si ca in tara mea cei mai hoti sunt oamenii in care am avut incredere si i-am votat de la Revolutie si pina azi.
17 feb, 15:18
Ticu Isari Canada
Tara lui Codlea
Victor, sunt consternat. Nu pot sa cred ca asta este fata Romaniei. Toti barbatii Romaniei isi storc bruma de inteligenta (daca o au) vis a vis de Elena Udrea. Se reped ca niste hultani asupra ei, dirijati de SRI, poate le va ceda. Il si vad pe Codlea et co, cu capul intre picioarele "blondei", lipaind informatii ginecologice. Rusine, rusine, rusine. Barbati de caca, viermi. Cu cine se bate limaxul asta? Cu cine se bat barbatii Romaniei?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ