Traian Băsescu, despre Udrea şi Vosganian: Care-i femeia, care-i bărbatul

| 16 feb, 22:18

Traian Băsescu a vorbit, luni seara, la TVR, despre cazul senatorului Varujan Vosganian, pentru care colegii din Senat au dat vot negativ pe cerere procurorilor DIICOT de încuviinţare a urmăririi penale. Acesta a făcut o paralelă între atitudinea lui Vosganian din Senat şi cea a Elenei Udrea din Camera Deputaţilor.

Traian Băsescu a declarat că este nevoie de un tratament egal, comparând situaţia senatorului Varujan Vosganian cu cea a Elenei Udrea, când deputații au rămas până seara târziu în plenul Camerei Deputaților pentru a vota cele cererile DNA.

"La Elena Udrea s-au votat patru cereri de arestare într-o noapte, iar la Vosganian nici măcar să apară în fața procurorilor n-a fost lăsat. S-a făcut bine remarca aceea în presă: care e femeia și care e bărbatul. Chiar dacă uitându-ne la înfățișare, n-avem niciun dubiu. Elena Udrea s-a dovedit a fi un om puternic, cu principii. Nu s-a contrazis când a spus că justiția trebuie să funcționeze, chiar dacă nu cred că îi place cum o tratează justția, mă rog, Parchetul", a spus fostul președinte.â

Citeşte şi:  Traian Băsescu nu se dezice de protejata sa: Am încredere în ELENA UDREA

"Ce mi-a placut foarte mult la doamna Udrea e ca nu s-a dezmintit de ce a sustinut zece ani, ca Justitia trebuie sa functioneze", a mai spus Băsescu.

Despre reacţia președintelui Klaus Iohannis privind votul în cazul în urma solicitărilor justiției, Traian Băsescu a declarat că este o poziție corectă.

Citeşte şi:  Fosta mâna dreaptă a lui Băsescu, REACȚIONEAZĂ la declaraţiile fostului şef al statului : E de GROAZĂ

"Este ceea ce am spus și eu tot timpul (...) Este o poziție corectă. Aici nu discutăm constituțional. Dacă o facem, Senatul și Camera Deputaților au acest drept. Este legală și una și alta din cele două poziții. Va trebui umblat la Constituție.
Să nu existe imunitate pentru abuz în serviciu, pentru corupție, nu poate să existe imunitate în nicio țară din lumea asta, dar trebuie să existe tratament egal", a mai spus Băsescu.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 feb, 13:21
mircea ardelean
cine-i femeia
garantat udrea este barbatul si vosganian este femeia spre rusinea noastra !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ