Mircea Diaconu, ŞOCAT de Băsescu: Un balon fâsâit

| 17 feb, 10:49

Europarlamentarul Mircea Diaconu a comentat, în termeni duri, comportamentul public al fostului președinte Traian Băsescu.

"Eu-s mai derutat decât dânsul, văzându-l. Apropiindu-se de finalul mandatului, eu îmi imaginam, în nemernicia mea, că pe măsură ce se termină mandatul, se gândește măcar la cum va fi după, își schimbă comportamentul, poate se umanizează, poate lasă o poartă deschisă de bună ziua. Nu, realitatea pe care am traversat-o a fost aiuritoare pentru mine, era din ce în ce mai apuca, din ce în ce mai agresiv, ieșirile lui de la 18.30 erau din ce în ce mai agresive și am zis că omul ăsta are un plan, ceva, prea e sigur pe el. Când îl văd acum, îmi dau seama că n-are niciun plan, că n-a avut niciun plan, e un fâs, o cădere în gol în nimic, un balon fâsâit. (...) Așa mi se pare dânsul e alături fâsâindu-se încet-încet. Nu înțeleg și sunt cu adevărat derutat", a comentat europarlamentarul Mircea Diaconu, la Antena 3, situația fostului președinte Traian Băsescu.

Citeşte şi: AVERTISMENTUL lui Mircea Diaconu după cazul Elena Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 feb, 11:37
grisa
hai ca esti dus...
Acoras fasit esti tu, penibilule. Tu vorbesti ,cel care si-a permis, protejat fiing de " coledzi" sa calce Constitutia in picioare. Naparca comunista ai fost, asa o sa si mori, profitor ordinar !
18 feb, 16:26
Radu-Bradu
Actorasul
Acest individ, caruia ii lipseste cu desavarsire coloana vertebrala, n-are dreptul sa vorbeasca. Dupa cum s-a milogit in Parlament ar trebui sa se ascunda undeva si sa nu mai scoata capul. Ca director de teatru a facut mai multe gainarii pt niste arginti in plus. Cum s-a dus la Bruxelles a inceput sa se laude cu lucruri pe care nu le-a facut. Pacat de bucatica de talent pe care o are, ca el ca om e de ultima speta!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ