PONTA despre BĂSESCU: Locul meritat ar fi lângă Udrea: aroganţă, ură, minciună, nesimţire

| 17 feb, 08:17

Premierul Victor Ponta a reacţionat la declaraţiile de luni seara ale fostului preşedinte Traian Băsescu, afirmând că locul meritat pentru acesta ar fi "lângă Udrea", că fostul şef de stat nu are nicio remuşcare după 10 ani de "regim mafiot" şi adăugând: "aroganţă, ură, minciună, nesimţire".

"Băsescu la TVR ( locul meritat ar fi lângă Udrea). NO NEWS - aroganţă/ură/minciună/nesimţire! nicio remuşcare după 10 ani de regim mafiot!", scrie Ponta pe Twitter.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, luni, că România are o generaţie tânără ratată, cea a lui Victor Ponta, Dan Şova sau Monica Iacob-Ridzi, şi că începe să investească în Eugen Tomac, unul dintre puţinii care au rămas alături de el până în ultima zi de mandat.

Citeşte şi: Traian Băsescu nu se dezice de protejata sa: Am încredere în ELENA UDREA


"Este timpul unei generaţii. Avem o generaţie ratată, o generaţie de tineri, cea din care fac parte Ponta, Şova, din păcate Ridzi, pe care am susţinut-o enorm ca fiind o tânără cu aptitudini, e o generaţie tânără ratată. Toţi spuneau să vină tinerii, au venit şi sunt o dezamăgire, Ponta - un plagiator, mincinos, ce simbolistică este el pentru generaţia tânără", a spus Traian Băsescu, la postul public de televiziune.

El a mai afirmat că preşedintelui Klaus Iohannis nu i se poate reproşa lipsa de voinţă şi de mesaje corecte, dar că acesta nu-şi va realiza dorinţa de a avea un Guvern PNL atâta timp cât "îl va mângâia pe corniţe" pe Victor Ponta.

Elena Udrea este în arest din seara zilei de 10 februarie, când a fost reţinută de procurorii DNA, în ziua următoare ea fiind arestată pentru 30 de zile prin decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în dosarul "Microsoft".

Citeşte şi: Traian Băsescu: Am investit 11 ani în Elena Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 feb, 23:56
PETRE
Ponta despre Basescu:...
Braga bunicilor sai(albanezi) era cea mai buna braga din tara ! Nici pe asta nu a stiut s-o pastreze(nu-l acuza nimeni de plagiere) !
Acum ,dupa ce fondurile UE si multi bani din Bugetul de Stat au disparut prin firma fondata de mama sa si patronata de sora sa avand ca administator pe cumnatul sau(cu arest inurma ancgetelor DNA)lunde este locul lui? Ce tupeu !!
Quo vadis ?
19 feb, 08:45
Ellias
acest individ
ponta, mai e liber? De ce nu e langa cumnatul lui? Cata obraznicie sa se ia de Basescu. Ca sa ajunga unde e Basescu, ii mai trebuie 10 vieti..si tot nu il ajunge. Doamne, asta gandeste ca numai el are voie la TV toata ziua? Altii nu au voie sa faca nimic? Da dovada de "patron" sau cum sa ii zic? Stapan! iar ceilalti sunt slugile.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ