Dan Voiculescu îi răspunde lui Băsescu din spatele gratiilor: NERUŞINATUL uită că...

| 17 feb, 19:57

Fondatorul trustului Intact şi al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, reacţionează din spatele gratiilor şi îi răspunde dur fostului preşedinte, Traian Băsescu.

"In nemernicia sa, Traian Basescu, aceasta rusine a Romaniei, se lauda pe facebook ca el a recuperat Romania pe care eu as fi “luat-o“ pentru mine.

Nerusinatul uita ca Romania a fost in ultimii 10 ani total in mana lui si a lasat-o romanilor cu datorii de peste 20 de mld de euro, cea mai mare datorie a Romaniei postdecembrista.

Citeşte şi:  Traian Băsescu, beneficiar al corupției oamenilor săi, se face că „nu știa”

Tupeul, minciuna, impostura si hotia au condus Romania in ultimul deceniu iar Basescu trebuie sa plateasca pentru toate faradelegile sale.

Nu stiu daca o comisie parlamentara are sanse de reusita, insa un proces colectiv impotriva acestui ticalos se impune. Probabil nu vor semna 7,4 milioane de romani, dar cateva sute de mii o vor face cu siguranta si va fi semnificativ.

Nu va fie frica ! Dictatura lui Basescu se zbate spre marele final", conchide Dan Voiculescu pe blog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 feb, 12:59
Michael Anders-Kraus
Politicienii arestati!
Ce nu inteleg, ca om simplu, cum de aceste persoane, au posibilitatea de a coresponda din puscarie, pe FB.-?? Oare toti arestatii, din puscariile Romane au aceeste conditii de lux ??Ar insemna ca le merge mai bine decat multora, care muncesc cinstit in libertate !!Ma intreb, unde ramanae efectul de pedeapsa !!???
17 feb, 20:21
florin
Domn Profesor ,ne puteti spune unde sunt banii ,pe care i-ati furat ?
Domn Profesor ,eu cred ca stati bine acolo unde sunteti,pana cand ve-ti avea colocatar pe fostul Presedinte Traian Basescu ,Antenele vor fi luate de Vant sau de Vantu :)))))))))))
17 feb, 21:40
Tibi
bun comentariu !! Ii lipseste ,, pastorul ,, si mirciulica ce mai toti pinguinii de la A3
27 feb, 18:38
Exilatul Gica
dan voiculescu
Banii lui Voiculescu, cum ziceti voi, probaseii mamei lui, au fost recuperati de DNA si ANAF, esti de acord, Florin? Acum, spune, unde sunt milioanele de euroi vazuti si nevazuti, furati de Basescu pe : flota, alro, combinatele siderurgice speciale, pe padurile defrisate, pe ternurile recuperate fraudulos de ttele si ginereii sai cu sprijinul unei parti din justitie? Unde sunt milioanele, zecile de milioane ce s-au bagat in campania nemernicului bisnitzar, cu PDL ? Ai auzit, zilele trecute despre aceste fapte penale, probate ? Banii pipulei sale, in care a investit intreaga Romanie, cat a fost presedinte de rahat, recte si rectus, Elena Gabriela Udrea, ubde sunt, nu te intrebi, habotnicule ?
Fara ANTENELE, sa zicem cu bani substituiti de la Ceausescu, n-ai fi aflat nici tu nici Justitia Basista, de banda de hoti si mafioti a clanului Basescu.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ