MIRCEA BADEA, despre interviul lui BĂSESCU: Nu mă puteam hotărî ce este mai întâi: senil, ticălos, stupid

| 17 feb, 08:25

Fostul preşedinte Traian Băsescu a acordat un interviu pentru televiziunea publică. Întrebat de situaţia în care se află fostul ministrul al Turismului, Elena Udrea, acesta a declarat că are "încredere în acest om" şi că nu a avut "nicio informaţie că Elena Udrea ar fi implicată în lucruri ilegale".

"M-am uitat azi la televizor şi m-am îngrozit. Mi-am dat seama ce fel de cetăţeni suntem noi. Suntem cetăţeni într-o ţară în care a fost preşedinte această caricatură. (...) L-aţi văzut pe băsescu azi la interviu când a ieşit el să îşi apere mandatele? Doamne fereşte! Nu mă puteam hotărî ce este el mai întâi: senil, ticălos, stupid. Ce este ăsta primul lucru? Cred că penibil!", a declarat Mircea Badea.

"Nici acum nu îl întreabă ăştia nimic. Nu mai este Băsescu preşedinte. Nici acum nu sunt în stare să îi pună măcar o întrebare?", a mai spus Mircea Badea

"Când a început să vorbească despre Udrea, sigur, pe repede înainte şi expeditiv, pentru că voia să îl întrebe despre politică externă. De ce să vorbim despre aia care ai ţinut-o în braţe 10 ani, mai bine vorbim despre politica externă. Hai, sictir!"

"Eu l-aş fi întrebat: domnule preşedinte vă bateţi din nou joc de noi? Când minţeaţi, când spuneaţi că sunteţi cel mai informat om, sau acum?", a declarat realizatorul emisiunii "În Gura Presei".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 feb, 11:33
grisa
hai ca esti dus...
Mai mirciulica, mai baietica l-ai privit vreodata cu atentie pe "idolul" si sponsorul tau varanul ce-a furat conturile lui Ceasca si se da mare om de afaceri. A asigurat "locuri de munca ' lingailor alde tine. Caricatura de gurnalist esti tu cu ceata de latrai latrinisti ! Turbati de ciuda ca nu l-ati putut dovedi pe matroz cu toate minciunile lansate pe piata media. Asa sa va ajute Dumnezeu pe cat de cinstita si de cu buna credinta v-a fost zicerea.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ