Adriana Săftoiu, atac necruţător la Traian Băsescu: E pur şi simplu NESIMŢIT !

| 16 feb, 23:25

Adrian Săftoriu îl atacă dur pe Traian Băsescu după ce acesta a declarat, într-un interviu, că este dezamăgit de Monica Iacob Ridzi, fostul ministru care a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare.

Citeşte şi: „Ridzi face parte dintr-o generaţie ratată”. Declaraţia incendiară făcută de Traian Băsescu

„Doamnelor, Domnilor! Nu ştiu ce credeţi voi, dar eu despre cazul Ridzi (care are o situaţie extrem de delicată şi nu ar fi decent din partea mea să spun public cu ce probleme medicale se confruntă cu cei doi copii de până în trei ani) am o singură părere, acum după ce l-au auzit pe Băsescu care s-a declarat dezamăgit de cea care e încarcerată şi care a refuzat să scrie despre de ce şi pentru cine făcea acel spectacol: că e pur şi simplu nesimţit. Putea să dea nenumărate exemple despre tineri rataţi în politică, dar în cazul Ridzi putea să tacă! Aceasta e limita acestui ins!”, a postat Adriana Săftoiu, fostul purtător de cuvând al lui Traian Băsescu, pe Facebook.

Citeşte şi: Cătălin Tolontan: Monica Iacob Ridzi a cumpărat știri pentru Elena Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 feb, 01:23
Dumitru Rizoaica
Ne-am intors in 1958???


Am aceeasi senzatie de NEDREPTATE facuta Monicai Iacob Ridzi, pe care am avut-o in 1958, cand eu am fost condamnat politic la 5 ani de detentie.


Desi cauzele sunt total diferite, NEDREPTATEA este elementul comun!


Si Ridzi pentru matrapazlacurile de la ministerul tineretului, si eu pentru activitatea antiregim meritam o pedeapsa de 6 luni sau un an, dar 5 ani reprezinta o pedeapsa criminala!


Pentru ea, ca este mama si suferinda, iar pentru mine, ca eram un tanar abia iesit de pe bancile scolii!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ