Monica Iacob Ridzi, viață grea după gratii: "Este un om cu 13 boli, un om care abia se ţine pe picioare"

| 02 mar, 12:15

Monica Iacob Ridzi, condamnată la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, duce o viață grea după gratii. Fostul ministrul al Tineretului şi Sportului este foarte bolnavă, iar starea i s-a agravat în penitenciar, unde nu poate beneficia de tratamentul necesar.

Din acest motiv, apărătorul vrea ca fostul ministru să fie transferat de la Penitenciarul Gherla din Cluj-Napoca, într-un spital penitenciar.

"Este într-o stare fizică deplorabilă, este un om cu 13 boli, este un om care abia se ţine pe picioare, la propriu. Îl rog pe ministrul Justiţiei, îl rog să părăsească biroul ăla luxos în care se află să vadă cum stau deţinuţii, cum stau cei care au grijă de deţinuţi, pentru că nu este doar o problemă a deţinuţilor, este şi a celor care au grijă de deţinuţi. Sistemul penitenciar este la pământ", a declarat Alexandru Chiciu, avocatul Monicăi Iacob Ridzi, potrivit digi24.ro.

Citește și: Monica Iacob Ridzi cere ÎNTRERUPEREA pedesei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 mar, 16:27
dorin
5 ani
13 boli, 5 ani la puscarie, versus 5 ani la Bruxelles, in libertate. Merita, dna Ridzi ? Probabil ca da, de vreme ce v-ati contrazis avocatul cand acesta a spus ca banii deturnati au fost folositi pentru EBA.
02 mar, 13:24
alessa
daca avea pana -n 13 boli...mai avea o sansa,dar asa...om cu-atatea boli pe cap si ii ardea de politica?poate ar trebui verivicati medical toti politicienii...sa vedeti atunci spaga pe la medici.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ