Antonescu, acuzaţii dure la adresa lui Băsescu: Este o ruşine! Nu ştiu cum poate dormi liniştit noaptea

| 02 mar, 16:32

Crin Antonescu a declarat că în opinia sa, Traian Băsescu este o rușine, adăugând că nu știe cum poate dormi acesta, făcând referire la cazul Monicăi Iacob Ridzi.

”Domnul Băsescu este o rușine și mă gândesc cum poate dormi când este să vorbim despre tot ce i se întâmplă spre exemplu, Monicai Iacob Ridzi”, a spus Antonescu, la Parlament.

În plus, acesta a mai declarat că nu are ce sfat să îi dea lui Hellvig, căruia i-a urat să dea tot ce poate la șefia SRI:

”Nu sunt atat de bătrân încât să îi pot da sfaturi unui om care se duce să conducă SRI-ul. Să fie sănătos și să dea tot ce poate la conducerea SRI-ului”, a mai adăugat acesta.

Citeşte şi: Traian Băsescu, la casa din Mihăileanu: Am venit să schimb LIGHEANELE pe unde plouă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mar, 00:24
elena
Antonescu, acuzatii la adresa lui Basescu
Nu stim noi romanii din Diaspora, cumpoti dta sa mai dormi linistit, dupa ca PINOCHioO este prim ministr, iar dta NIMIC, dupa ca acesta te-a folosit… in mod vizibil, si apoi ABANDONAT

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ