SURPRIZĂ! Traian Băsescu, chemat în instanţă în cel mai BIZAR proces de până acum

| 03 mar, 11:50

Plecat de doar cateva luni de la Cotroceni, fostul presedinte Traian Basescu va trebui sa mearga in fata judecatorilor intr-un proces destul de bizar.

Citeşte şi: Oamenii din SRI REACŢIONEAZĂ: Traian Băsescu era şeful mafiei

Traian Basescu este citat la judecatoria din Bacau in calitate de intimat intr-un proces in care petentul este fostul primar al localitatii, Dumitru Sechelariu, decedat in 2013. Procesul a debutat in urma cu doua saptamani cu o amanare pentru ca instanta nu a stiut la ce adresa sa-i trimita citatia fostului presedinte.

Obiectul disputei in instanta o reprezinta repunerea pe rol a unei decizii mai vechi, din 2004, si are legatura cel mai probabil cu procesul de calomnie pe care Sechelariu i l-a intentat lui Basescu, care a spus la acea vreme ca locul acestuia este dupa gratii.

Ulterior, Dumitru Sechelariu a fost condamnat la inchisoare pentru luare de mita si a fost obligat sa restituie statului roman 1,2 miliarde de lei vechi pe care nu-i putea justifica. Culmea e ca Sechelariu si Basescu au fost buni prieteni si chiar colegi de scoala, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi: Adrian Năstase vrea o Columnă a lui Traian Basescu cu victimele din cei zece ani de mandat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 mar, 18:01
doras
babalaul...
Oricat ar grohaii, romanii de bun simt isi dau seama cu ce scursuri umane au de-a face. Le canta in struna doar cei ce au niscai schelete prin dulapuri... Vorba aceea : C.... laC... tragesi gunoiul la gunoi. Dacaastia ne sunt reprezentantii, ne meritam soarta. Ceausescu a fost mazilit si asasinat de catre cei pe care , tocmai regimul sau, i-ascosdin glod si i-afacut " oameni" . Lacomia insa fiind mare si neputand sase bucure de " roadele muncii lor" au pusde-o razmerita. Dupa care, neajungandu-le ceea ce obtinusera panaatunci, s-au pus pe praduit. De aceea nu se leaga nimeni de manelisti si clanuri mafiote: una li-i cununa...
03 mar, 14:40
cristina
colaborarea perfecta!
CEA MAI NOUA SI SERIOASA OFERTA DE LUCRU!
Companie romaneasca sellecteaza dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.Proiectul dat vizeaza piata cartilor electronice
Cerinte: 
- cunostinte minime PC 
- necesar calculator 
- conexiune internet 
- rabdare 
- seriozitate 
- perseverenta 
Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero!O sa invatati lucruri interesante si utile absolut gratis sub forma unor lectii prin mail.Dupa ce cititi toata informatia , ne comunicati decizia dvs,Veti trece mai intii prin instruire,apoia daca doriti,o sa incepeti sa lucrati.
Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal.
Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.Banii nu sunt cistigati dintr-un joc piramidal,ci NUMAI PRIN EFORTUL TAU.
Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
Pentru mai multe detalii ne contactati la adresa de email:
[email protected]
03 mar, 13:00
Elena Stroe
OFERTA DE LUCRU! Cautam operatori PC care sa se alature echipei noastre. NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet sub forma unor lectii prezentate pe mail ! Plata este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
03 mar, 12:29
Ferma animalelor
USL-inoase
Sa consideram tara ca pe un cotet, presedintele ca pe gospodarul care da de mancare la godaci, iar fondurile guvernamentale mancarea... porcanii din PSD ajunsesera sa intre complet in troaca, atat erau de lacomi si lipsiti de rusine. Daca voiai sa mai pui ceva in troaca, trebuia sa versi mancarea pe spinarile lor groase, ca sa ai sansa sa se scurga si ceva in ea. Inchipuieste-ti viermuiala godacilor flamanzi, care erau atat de nerabdatori la crapelnita... trebuia cineva sa faca ordine in troaca sau nu? Si atunci marinarul nostru si-a suflecat frumos mainile, a luat eventual si un bat si a inceput sa croiasca acele spinari groase, a mai apucat pe cate unul mai obraznic de urechi care cauta sa-l impinga afara din troaca cu ratul, l-a pocnit sanatos peste bot si l-a tras afara(ii mai zicea Varanul, datorita balelor lui veninoase si abundente), dandu-i si cateva suturi in koor. :)) Apoi... cand se intorcea parca era ca la inceput si procedura se repeta. Ce-au facut grohaitorii? Au conspirat sa-l alunge pe gospodar, ca sa-si puna un grohanete de-al lor, sa-i lase sa se scalde in crapelnita in liniste. Si pentru asta s-au folosit de suratele oi: proaste, behaind a pustiu, mai mestecand cand si cand cateva paie pe care porcii le impingeau cu copitele afara cotetului. Porcii le spusesera oilor, prin mesagerul lor, cainele, ca gospodarul e de vina pentru soarta lor trista. In schimbul acestui serviciu, cainele era si el admis de catre porci la troaca lor. Oile, crezand cu naivitate in caine, credeau toate brasoavele pe care acesta le susura in urechile lor. Iar porcii il rasplateau regeste pe caine, de ajunsese sa se ingrase si se asemene cu ei. Fireste, gospodarul nostru, vazand cainele ca ajunsese ca un porc, il plesnea si pe el cu batul de-l inraise cumplit. De fiecare data cand il vedea pe gospodar, incepea sa schelalaie ca un turbat...
Si schelalaie pana in ziua de astazi, cand alt gospodar a ajuns la conducerea gospodariei...


Basescu a fost un om absolu
03 mar, 16:13
Mrr
@Ferma animalelor
basescu a gospodarit bine mafia, si-a bagat fiicele,amanta in cea mai organizata retea mafiota din cauza careia tu si noi avem cele mai mici salarii din Europa...fiindca acesti gospodari ne -au furat banii si sperantele...la puscarie cu ei !!! , dar sa li se confiste si averile .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ