Oamenii din SRI REACŢIONEAZĂ: Traian Băsescu era şeful mafiei

| 02 mar, 20:32

Fostul președinte Traian Băsescu se află în atenția tuturor, din cauza problemelor penale pe care le are fosta sa favorită Elena Udrea. Fost ofițer al SRI, senatorul PSD Daniel Savu, susține că Serviciul știa că Băsescu este șeful mafiei, dar a fost protejat.

„SRI știa că Traian Băsescu era șeful mafiei (…) Într-o bună parte din mandate, aceste institutii l-au protejat, cei care au încercat să ducă niște anchete au fost măturați, probe din dosare au dispărut. N-a fost stat de drept, a fost statul lui Băsescu. Așa s-au lucrat dosarele (…) Vedem cu toții că Băsescu a fost implicat”, a declarat Daniel Savu, la Antena 3.

În momentul de față, Daniel Savu este membru al Comisiei de Control a SRI din Parlament.

Citeşte şi: Antonescu, acuzaţii dure la adresa lui Băsescu: Este o ruşine! Nu ştiu cum poate dormi liniştit noaptea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 16:19
ilie
Are dreptate
Daniel Savu are dreptate ! Cum se numeste asocierea cu ramificatii internationale ce actioneaza de aproape 26 de ani pentru lichidarea statului ROMANIA si a poporului ROMAN ? MAFIE INSTITUTIONALIZATA ! Administrativ legislativ{ presedentie , parlament , guvern , administratii locale } financiar bancar , juridic , economic et c. adica suprastructura "conducatoare " impotriva statului si a populatiei .Daniel Savu are dreptate Traian Basescu a fost seful mafiei deoarece a fost presedinte { capul mafiei }

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ