Victor Ponta îl laudă pe Klaus Iohannis. Mesajul premierului de pe Twitter după şedinţa CSAT

| 03 mar, 18:08

Președintele Klaus Iohannis a convocat prima ședință, marţi, prima şedinţa CSAT de la preluarea mandatului. Premierul Victor Ponta a ținut să salute modul în care preşedintele a ales să conducă şedinţa dând de înțeles că pe vremea lui Traian Băsescu lucrurile stăteau cu totul altfel.

”Prima ședință CSAT de anul acesta. Climat foarte eficient, constructiv și civilizat. ‪#‎România‬ este cea mai stabilă și sigură țară din regiune!”, scrie Victor Ponta, pe Twitter.

Potrivit comunicatului de presă remis la finalul şedinţei CSAT, membrii Consiliului au analizat şi aprobat raportul privind activitatea Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică - CERT-RO, în anul 2014, instituţie al cărei obiectiv general a constat în dezvoltarea capacităţii de răspuns la incidente de securitate cibernetică şi a relaţiilor de cooperare cu entităţi naţionale sau internaţionale, cu atribuţii şi responsabilităţi în domeniul securităţii cibernetice.

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a aprobat propunerile prim-ministrului referitoare la intrarea şi staţionarea pe teritoriul României, în perioada mai-iunie 2015, a unor forţe şi mijloace ale armatei portugheze, având în compunere patru aeronave F16 Falcon şi personalul aferent (aproximativ 150 militari şi civili) în scopul pregătirii şi desfăşurării misiunilor de Poliţie Aeriană NATO.

Potivit sursei citate, preşedintele României urmează să informeze Parlamentul cu privire la decizia luată, în condiţiile legii.

În cadrul şedinţei, s-a aprobat, de asemenea, Raportul Consiliului Suprem de Apărare a Ţării privind activitatea desfăşurată în anul 2014 şi s-a decis trimiterea acestuia, spre examinare, către Parlamentul României.

Citeşte şi: Cum vrea Traian Băsescu să ajungă la putere, plan de ultimă oră

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ