Apropiere între PNL şi PLR: subiectul care-i va aduce pe liberalii lui Tăriceanu la aceeaşi masă cu cei din PNL

| 03 mar, 15:03

Partidul Liberal Reformator (PLR) susţine că este deschis unui dialog civilizat cu Partidul Naţional Liberal (PNL) pe marginea măsurilor liberale incluse în noul Cod fiscal, transmite Agerpres.

"Reluăm deschiderea pe care Partidul Liberal Reformator o are pentru un dialog cu Opoziţia, prin care să punem faţă în faţă prevederile noului Cod Fiscal ultraliberal cu programul economic al vechiului PDL. Partidul Liberal Reformator solicită tuturor parlamentarilor autentic liberali sprijinul pentru noul Codul fiscal, un cod ultraliberal. Partidul Liberal Reformator este deschis unui dialog civilizat cu PNL pe marginea măsurilor liberale incluse în noul Cod fiscal", se arată într-un comunicat.

SURPRIZĂ! Traian Băsescu, chemat în instanţă în cel mai BIZAR proces de până acum

În opinia membrilor PLR, două lucruri nu sunt acceptabile - amputarea agendei liberale şi blocarea Codului fiscal în Parlament şi atacurile la persoană.

"Cătălin Predoiu demonstrează cu fiecare ieşire publică faptul că vechile practici consacrate de colegii săi din PDL şi de către Traian Băsescu în cei zece ani de mandat sunt duse mai departe. Cătălin Predoiu ar fi trebuit să răspundă la criticile legitime aduse de către Partidul Liberal Reformator programului de guvernare al PNL. Se poate observa clar că nu are răspuns la problemele de interes pentru electoratul liberal şi pentru toţi românii şi, în lipsă, aruncă noroi", se precizează în comunicatul PLR.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ