INCREDIBIL! PNL a stabilit suma MINIMĂ cu care trebuie să vină fiecare şef de filială

| 03 mar, 18:34

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a declarat că fiecare lider de filială județeană ar trebui să vină de acasă cu peste 1.000 de euro lunar.

Liberalii de rit vechi sunt în datorii până în gât. În urma campaniei prezidențiale din 2009 și campaniile la europarlamentarele din 2009 și 2014 au rămas cu datorii de peste 3 milioane de euro, scrie stiripesurse.

Citeşte şi: Câți bani a costat campania pentru alegerile prezidențiale și de unde au luat bani partidele

Campania pentru alegerea preşedintelui Klaus Iohannis le-au adus liberalilor un minus de peste 500.000 de euro în buget.

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a precizat că liberalii vechi s-au reunit în ședința BPN a PNL pentru a rezolva problema datoriilor vechi ale partidului.

Citeşte şi: Câţi bani CERE lunar Vasile Blaga membrilor de partid

În acest moment, fiecare lider de filială județeană ar trebui să vină de acasă cu peste 1000 de euro lunar. Singura problemă: nu există nicio sancțiune politică dacă cineva nu aduce acești bani. ”De ce vă gândiți mereu la sancțiuni? Noi vrem să rezolvăm această problemă, nu să sancționăm pe cineva”, a spus Petrache.

Marian Petrache a explicat că există 7 filiale unde sunt probleme cu colectările de cotizații și un sediu a fost pus sub sechestru, dar a fost ridicat între timp.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 10:37
Costica Muresan
luati puterea nene
luati puterea ma petrache si atunci aveti bani cu galeata ca de are cine sa va invete vezi blaga si restul din fostul pdl ce ziceti trantoriilor hu hu

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ