Câţi bani CERE lunar Vasile Blaga membrilor de partid

| 09 feb, 13:35

Copreședintele liberalilor Vasile Blaga a declarat că în ședința de luni a comisiei paritare de unificare a PNL s-a stabilit înființarea a 49 de filiale ale noii formațiuni, rezultată din fuziunea PDL cu vechiul PNL, în vederea unei funcționări unitare, iar cuantumul cotizației lunare ce va trebui achitată de membrii de partid a fost fixată la trei lei.

"Din punct de vedere organizatoric, am decis înființarea celor 49 de filiale ale PNL, asta permițând funcționarea economică unitară a partidului. Am stabilit, de asemenea, modul în care va trebui să arate registrul membrilor, formularul de adeziune și evident și nivelul cotizației care va fi de trei lei (lunar — n.r.) (...) pentru fiecare membru al partidului nostru", a declarat copreședintele PNL într-o conferință de presă.

Citește și:  Vasile Blaga, decizie privind votul în cazul Elenei Udrea

Despre datoriile înregistrate, Blaga a spus că acestea există și la nivelul organizațiilor PDL, așa cum sunt și în cazul unor organizații ale vechiului PNL, și că în acest sens s-a stabilit un audit la nivelul a 21 de organizații județene, notează Agerpres.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a confirmat că în cursul acestei săptămâni, cel mai probabil miercuri, conducerea formațiunii va avea o întâlnire cu liderii de organizații județene în cadrul căreia se vor discuta mai multe chestiuni organizatorice.

Citește și: Liberalii vor sfârşitul politic al Elenei Udrea. Cum va vota Parlamentul şi de unde pot apărea surprize

"La Iași, noi am stabilit o comisie din reprezentanți ai BPN care să se ocupe de discuțiile cu creditorii PNL. Sunt datorii, cuantumul nu știu să vi-l spun pe de rost, se ocupă secretarul general de acest lucru. Va fi o discuție cu președinții (de organizații județene — n.r.). Nu știu exact dacă miercuri, iarăși rămâne să vă informeze secretarul general. Nu este o ședință publică, va fi o ședință cu președinții în care se vor discuta mult mai multe aspecte care țin de organizare pentru că procesul acesta de fuziune este unul complicat și complex, inclusiv din punct de vedere al armonizării situațiilor la nivel județean, partea birocratică. Ceea ce vă spunea domnul Blaga s-a discutat la nivelul conducerii, dar trebuie implementat la nivelul fiecărei organizații județene", a declarat Gorghiu.

Copreședintele PNL a adăugat că, în acest moment, nu știe să existe o situație de "iminență", privind pericolul blocării conturilor partidului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ