Alina Gorghiu anticipează "sentinţa" Elenei Udrea din Parlament privind imunitatea de deputat

| 07 feb, 17:47

Copreședintele PNL Alina Gorghiu consideră că orice fel de opoziție pe care un parlamentar sau un partid politic parlamentar o va avea "pe un anume caz sau altul" înseamnă "o mie de pași înapoi în toată reforma și în tot ceea ce înseamnă lupta anticorupție".

Întrebată sâmbătă, la o întâlnire pe tema reformării agriculturii, despre cum crede că va fi votul în plenul Camerei Deputaților în cazul Elenei Udrea, Alina Gorghiu a spus că nu crede să se mai ia în discuție, "pentru că decizia politică este luată".

"Este aceeași pentru toată lumea. Nu este un lucru care să țină de persoană, este un principiu pe care PNL trebuie să-l respecte cu atât mai mult când este vorba de colegi. Știu că e dureros, că oamenii au relații personale, dar cred că orice fel de opoziție pe care un parlamentar sau vreun partid politic parlamentar o va avea, pe un anume caz sau altul, înseamnă o mie de pași înapoi, în toată reforma și în tot ceea ce înseamnă luptă anticorupție", a afirmat Alina Gorghiu.

ALINA GORGHIU, afirmații HALUCINANTE despre Elena Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 feb, 20:35
ion
eu cred ca,aceasta doamna Gorghiu,nu va trece mult timp si vom vedea,ca o ia pe urmele lui Udrea.Dupa cum spune presa,deja au inceput vizitele nocturne la cotroceni.
07 feb, 21:03
julia
Se aplica punctul de vedereb al acestui dudui si celor din partidul cu care recent sau unit-Blaga, Preda, Boc, Voicu, si toti ceilalti?
07 feb, 19:48
Advocatu
Sa vedem daca va fi consecventa
Si atunci cand ii va veni randul . Daca liberalii vor veni la guvernare si d-soara va ocupa un scaun ministerial o sa aibe toate sansele de vreun denunt la DNA. Ca asa este in politica !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ