Traian Băsescu REACŢIONEAZĂ! PRIMUL MESAJ pentru Elena Udrea!

| 08 feb, 11:54

Fostul Președinte al României, Traian Băsescu, prezent duminică la Congresul PMP, a lansat mai multe mesaje de forță către membrii și conducerea acestui partid.

”Președinte fiind am înțeles că România are nevoie de un partid nou, un partid care să nu fie acuzat de compromisurile trecutului, un partid care să poată genera, în mod categoric, speranță.

Va multumesc pentru primirea calduroasa, multumesc conducerii partidului pentru invitație de a participa la acest congres.

Este adevărat ca, presedinte fiind, am inteles ca Romania are nevoie de un partid nou, un partid care sa nu poata fi acuzat de compromisurile trecututului in cei 25 de ani de tranzitie, un partid care sa poata genera in mod categoric speranta. Un partid care se poata pleca de la 0, si care sa se afirme pe eșicherul politic romanesc ca fiind un partid capabil sa dea solutii teoretice si actiune practică pentru continuarea proceselor de modernizare a României”, a transmis Băsescu duminică.

De asemenea, fostul șef al statului i-a transmis și Elenei Udrea un mesaj.

”As vrea sa va multumesc pentru taria pe care ati avut-o o mana de oameni, doamna presedinte Elena Udrea, care v-ati dedicat acestei idei, de a crea un partid nou si, chiar de nu este aici, eu tin sa ii multumesc si doamnei Elena Udrea.

Apreciez delicatelea gestului sau de a nu fi in sala, sper sa se bucure de conditii corecte pentru a se putea apara și sper sa imi confirme inca o data ca e un om cinstit. Am convingerea ca daca va avea sansa sa o faca, o va face.

Desi s-a vorbit mult, vine, nu vine Basescu la acest congres, era imposibil sa nu vin.”, a punctat Traian Băsescu în fața delegaților PMP.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU, la Congresul PMP: Nu vă voi conduce

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ