Udrea recunoaste: Băsescu S-A IMPLICAT în dosarul Telepatia

| 08 feb, 17:56

Traian Băsescu a trimis la DNA documentele legate de activitatea financiară din trustul Intact şi legate de privatizarea ICA in care a fost condamnat Dan Voiculescu.

Elena Udrea a relatat intr-un interviu televizat ca intr-o intalnire avuta chiar la cabinetul ei, jurnalistul Oreste Teodorescu i-a dat un set de documente referitoare la trustul de presa Intact si la privatizarea societatii ICA, pentru care a cerut bani.

Udrea a declarat ca a dat documentele lui Traian Basescu si ca acesta le-a trimis la DNA.

Citeşte şi: Băsescu CONFIRMĂ: Elena Udrea mi-a livrat informaţii

Pana acum Basescu a negat ca a ar fi avut un amestec in procesul lui Dan Voiculescu. Fostul presedinte a fscut insa numeroase interventii publice in timpul instrumentarii dosarului si defasurarea procesului. Declaratia Elenei Udrea ar putea fi prima din care sa rezulte ca Traian Basescu a trimis la DNA si documente legate de dosarul Telepatia in care a fost condamnat Dan Voiculescu.

Oreste Teodorescu, fost ziarist la Intact a cerut sa fie recompensat pentru predarea documentelor, suma solicitata - 10.000 de euro, nu i-a fost data de Elena Udrea, a precizat aceasta.

Citeşte şi: Oreste Teodorescu, DISTRUS de Elena Udrea. Documentul cu care îl înfundă pe jurnalist

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ