Gâdea îi dă replica lui Băsescu şi anunţă noi dosare pentru Udrea

| 08 feb, 17:29

Realizatorul Antena 3 Mihai Gadea a reactionat duminica la atacul lui Traian Basescu la postul de televiziune pe care il conduce. El l-a criticat in termeni duri pe Traian Basescu si a precizat ca potrivit unor surse urmeaza sa apara dosare si mai grele pe numele Elenei Udrea.

"Traian Basescu arata ca o hoasca batrana. Dupa ce 10 ani a promovat-o, a protejat-,o a umflat-o, a bagat-o pe gat opiniei publice, are nevoie sa vina in fata congresului partidului doamnei (n.r. sa o apere). Eu cred ca cei din PMP nu stiau daca va veni azi.

Sunt alte dosare, potrivit surselor, care vin in avalansa si care o ingroapa pe doamna Udrea si ajung si la altii.

El apare foarte iritat de ce a scris Voiculescu ieri - ca se ascunde ca un sobolan. Sistemul lui acum il sfarteca de unde il doare mai tare si de unde tipa mai tare, pentru ca sunt sigur ca doamna Udrea va tipa.

Am citit astazi niste documente care indica faptul ca lucruri cu adevarat zguduitoare vin", a spus Mihai Gadea la Antena 3.

Citeşte şi: Discursul lui Traian Băsescu, în interpretarea lui Ion Cristoiu: Sunt veşti proaste pentru Elena Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ