Prezenţa lui Băsescu la Congresul PMP criticată de dezertorii partidului

| 08 feb, 15:32

Europarlamentar PPE, fost membru PMP, sustine ca Traian Basescu a facut o greseala mergand la congresul PMP si luandu-i apararea Elenei Udrea.

"Nu cred că Traian Băsescu trebuia să meargă la congresul ‪PMP‬ ca să smulgă aplauze pentru Elena Udrea, cu câteva ore înainte ca deputații să voteze ridicarea imunității acesteia. Nu cred nici că o alianță cu ‪PNȚCD‬ e o soluție pentru partidul condus de Eugen Tomac. Pavelescu și Udrea pot produce doar neîncredere", a spus Cristian Preda pe pagina sa e Facebook.

Citeşte şi: Băsescu, un preşedinte strângător. Cu ce a plecat de la Cotroceni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 feb, 19:48
Gusty
......incredibi ce TUPEU are acest specimen abject cu numele bãsescu.....ex-preshedintele bãsescu de frica "justitziei" sau de frica ROMÂNILOR a venit la adunarea bandei de hotzi de la PMP........acest gãozar expreshedinte shi shef de bandã de CRIMÃ ORGANIZATÃ a venit la "adunarea" bandei sale de PMP-ishti dar asta este doar o parte a bandei de crimã organizatã din cele douã mandate ale lui........cealaltã parte a PDL-ishtilor s-a "rebotezat" adicã s-a ascuns în alt "partid".............a venit banditul la "adunare" sã-shi apere mandatele...........trebuia sã-i cheme shi pe blaga-buldogu' care s-a ascuns la "umbra" lui Iohannis , pe boc-piticu-ex-priministrul care a tãiat salariile shi pensiile ROMÂNILOR , pe udrea, videanu, anastase, oltean,blejnar, flutur, falcã,....("greblã+zegrean+isãrescu")........shi etc.,etc.,etc........muma-dracului le mai shtie numele shi numãrul hotzilor din banda de crimã organizatã a lui bãsescu...........i'a multzumit metresei udrea pentru "delicatetzea" de a-l scuti de prezentza ei la "adunare" dar a "avertizat-o" sã fie "corectã" , adicã : ATENTZIE la ceea ce spune despre el din ceea ce shtie despre el..........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ