TRAIAN BĂSESCU, lovitură dură pentru KLAUS IOHANNIS

| 08 feb, 11:58

Traian Băsescu a declarat că îşi doreşte continuarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV), pe care îl consideră necesar.

Citeşte şi: Traian Băsescu la Congresul PMP: Elena Udrea este un om cinstit

"Oricărui propagandist care vrea sa denigreze mandatele mele, îi fac o singura recomandare: luaţi primul raport MCV din 2007 si comparati-l cu cel din ianuarie, care este poza justiţiei aşa cum am lăsat-o eu. (...) Acesta a fost obiectivul meu: să creăm o justiţie independentă. Sper că în perioada următoare vom avea această confirmare că ele vor funcţiona şi funcţionează corect, chiar dacă eu am plecat de la Cotroceni", a mai spus Traian Băsescu, în Congresul PMP.

"Susţineţi continuarea Mecanismului de Cooperare şi Verificare, încă ne este necesar şi ne păzeşte de derapaje. Eu o voi susţine, sper că şi Partidul Mişcarea Populară să facă acelaşi lucru la ieşirile publice", a mai afirmat fostul preşedinte.


Traian Băsescu îi dă astfel o lovitură dură lui Klaus Iohannis, care a declarat, în urmă cu aproximativ o lună, că unul dintre obiectivele majore ale sistemului judiciar trebuie să fie ridicarea MCV.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 feb, 03:06
rodica
Gata Basescu ,ajunge cu pildele ,ai avut ani la dispozitie si ai ruinat tara .Zi merci daca te lasam sa fii bunic si scutiti-ne pe toti de clanul vostru basit si mafiot ..
08 feb, 20:33
Liviu Raduta
LA BULAU CU TINE JAVRA .
08 feb, 18:45
Marius_Rapidus
Halucinant!
Uluitor!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ