Băsescu CONFIRMĂ: Elena Udrea mi-a livrat informaţii

| 08 feb, 12:30

Traian Băsescu a fost prezent la Congresul PMP, unde partidul Elenei Udrea îşi alege preşedentele pentru a doua oară.

La ieşirea de la Congresul PMP preşedintele a declarat: "Elena Udrea mi-a spus de ameninţările sale la adresa lui Florian Coldea dar nu am cum să verific. Preşedintele nu poate, doar Parlamentul. Cine crede că preşedintele primeşte informaţii de la servicii greşeşte cumplit. el este conectat şi la alte surse de informaţii, de exemplu sinteza presei, aceasta este o sursă în completarea celor de la servicii.

O altă sursă este de la departamentul relaţiilor cu publicul, se face o sinteză şi constaţi că obţii informaţii. Elena Udrea nu este singurul om cu care  am lucrat şi de la care am primit semnale. Informarea preşedintelui este largă. Depinde de el dacă utilizează celelalte resurse pentru a percepe semnale şi pentru a le distribui către insituţii.

Preşedinţia a trimis mii de sesizări. Printre cei care ne-au semnalizat probleme grave la ANRP a fost şi Elena Udrea. Ea avea informaţii din discuţii cu parlamentarii. Dar eu am vrut să culeg mai multe informaţii. În ceea ce priveşte alt tip de probleme, mi se pare de cea mai joasă calitate propaganda pe care o fac unii oamenii de aşa zisă înregistrare cu Bercea Mondial din care rezultă că au ajuns bani la mine", a declarat Preşedintele.

În privinţa Elenei Udrea, fostul preşedinte o îndeamnă să meargă în faţa procurorilor şi să-şi susţină cu probe ceea ce spune.

În privinţa celor 50 de dosare preşedintele susţine că este o minciună: "Am văzut ştirea, este o prostie, eu acum îmi verific calculatoarele ca nu cumva să şeterg un fişier secret. Este fals. Nu am plecat cu 50 de dosare", a conchis Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ