Prima reacție a Alinei Gorghiu la discursul lui Traian Băsescu: Nu mai are credibilitate în fața cetățenilor

| 09 feb, 09:11

Liderul PNL, Alina Gorghiu, sare în apărarea președintelui Klaus Iohannis și îi dă replica fostului șef al statului, Traian Băsescu.  "Am o singură observație: în cei 10 ani nu a reușit să semneze un pact politic pentru Armată, lucru pe care actualul Președinte l-a realizat în mai puțin de două luni", a punctat liderul PNL.

"Foștii Președinți, Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu vor fi tot timpul tentați să considere providențială întreaga activitate pe care au desfășurat-o în perioada în care au îndeplinit cea mai importantă funcție în statul român.
Este o reacție firească. Mandatele lor diferite, cu bune și cu rele, vor fi analizate, însă, cu obiectivitate și în timp, de istorici.
Așa cum am spus-o și în cazul fuziunii dintre PNL si PDL, noi, ceilalți trebuie să privim spre viitor cu speranță, și cu înțelegere spre trecut.

Fără a defini cele două mandate ale fostului Președinte al României, Traian Băsescu, am o singură observație: în cei 10 ani nu a reușit să semneze un pact politic pentru Armată, lucru pe care actualul Președinte l-a realizat în mai puțin de două luni.
În rest, consider că acțiunile din prezent ale domnului Traian Băsescu nu mai au credibilitate în fața cetățenilor și nici relevanță pentru actuala direcție politică de consolidare a dreptei și de reformă a clasei politice", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Citeşte şi: Traian Băsescu, prima apariţie publică după plecarea de la Cotroceni. Cum o apără pe Elena Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ