ELENA UDREA, la şedinţa Comisiei Juridice. Ce a declarat

| 08 feb, 16:42

Elena Udrea se află la Palatul Parlamentului, unde participă la şedinţa Comisiei Juridice, în cadrul căreia vor fi discutate solicitările de încuviinţare a urmării penale şi arestului preventiv pe numele său.

Citeşte şi: Traian Băsescu, prima apariţie publică după plecarea de la Cotroceni. Cum o apără pe Elena Udrea

"Nu m-am opus niciodată începerii urmării penale împotriva mea. Cred că parlamentul nu trebuie să fie scut în faţa anchetelor penale, de aceea poziţia mea a fost permanent în favoarea cercetării penale a unui parlamentar sau fost ministru, atunci când există suspiciuni că ar fi săvârşit o faptă penală", a spus Elena Udrea, înainte de şedinţa Comisiei Juridice.

Elena Udrea susţine însă că ceea ce s-a întâmplat în cazul ei arată o situaţie excepţională.

"Într-o singură zi, în doar două ore, s-au emis trei cereri de arestare preventivă pe numele meu. Este un caz nemaiîntâlnit. Nici în Gala Bute, nici în cazul celor două denunţuri pentru care s-a făcut cerere de arestare preventivă nu am fost nici măcar întrebată de procurori care e punctul meu de vedere referitor la acuzaţiile care mi se aduc", a afirmat Elena Udrea.

Citeşte şi: Discursul lui Traian Băsescu, în interpretarea lui Ion Cristoiu: Sunt veşti proaste pentru Elena Udrea

Ea susţine în continuare că este "ţinta unei acţiuni de denigrare şi în acelaşi timp a unei acţiuni care are ca finalitate tăcerea" sa.

"Luni, în Parlamentul României se vor vota patru cereri în cazul unui deputat: una de începere a urmării penale şi trei de arestare preventivă", a mai spus fosta şefă PMP. Ea a conchis însă că i se pare normal "să se voteze pentru începerea urmării penale".

Protejata regimului Băsescu va încerca să se apere în faţa colegilor deputaţi care urmează să emită un raport privind cererile procuraturii de arestare preventivă.

Citeşte şi: Cazul Elena Udrea, discutat în regim de urgenţă, de deputaţii din Comisia Juridică

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ