Un lider de partid vrea capul lui Florian Coldea: Trebuie adus în faţa Curţii Marţiale şi arestat

| 09 feb, 11:19

Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, a ajuns în Parlament unde urmează să fie audiat în faţa Comisiei parlamentare de control a SRI, urmând ca acesta să dea explicaţii deputaţilor şi senatorilor despre acuzaţiile Elenei Udrea la adresa lui, precum şi despre situaţia generată de demisia lui George Maior de la conducerea serviciului.

Cum o decizie în privinţa actualului şef SRI, Florian Coldea, este în curs de pronunţare, Corneliu Vadim Tudor a scris pe o reţea de socializare dedesubturile alegerilor prezidenţiale din 2014 care, potrivit liderului PRM, ar fi fost influenţate de SRI.

Citeşte şi: Florian Coldea a ajuns în Parlament unde va fi audiat în fața Comisiei parlamentare de control a SRI

"Avînd în vedere că SRI-ul a fraudat masiv votul din noiembrie 2014

ALEGERILE PREZIDENŢIALE TREBUIE ANULATE ŞI REPETATE!

Dezvăluirile făcute de doamna Elena Udrea cu privire la fraudarea alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2014 confirmă ceea ce am spus noi încă de atunci: votul din ţară, dar şi din străinătate a fost viciat la ordinul numitului Florian Coldea. Pentru acest veritabil atentat la Siguranţa Naţională, individul respectiv trebuie adus în faţa Curţii Marţiale, degradat şi arestat. (Asta trebuia să se întîmple încă din 2005, cînd el a dus în Irak o valiză cu 14.000.000 de dolari, din care 9.000.000 au ajuns la generalul american David Petraeus, iar restul de 5.000.000 au dispărut fără urmă, adică s-au întors la Traian Băsescu).

Elena Udrea are păcatele ei, desigur, dar nu putem uita că, în calitatea sa de şefă a Cancelariei Prezidenţiale şi de ministru în mai multe Guverne, a avut acces la informaţii de primă mărime. Nu trebuie respinse nişte acuzaţii doar pentru că nu îi place cuiva persoana care le lansează. Adevărul e unul singur, iar acesta zice că outsiderul din Sibiu a avut, în realitate, în turul II doar 28% - dar „maşina de fraudare" a SRI, dirijată de „Omul cu Valiza", i-a dublat scorul, la 56%. Ca sociolog de profesie, pot să jur cu mîna pe Biblie că un asemenea fenomen - adică un candidat care avea, în turul I, cu 10 procente mai puţin decît adversarul său să aibă, în turul II, cu 10 procente mai mult (?!) - e ireal şi aberant.

În concluzie, dacă se va menţine rezultatul neruşinatei fraude de la 16 noiembrie 2014, România nu va mai fi stat de drept şi orice nelegiuire va fi posibilă. În lumea largă s-au mai văzut cazuri de anulare şi repetare a unor alegeri, dacă Democraţia şi Legea o cer. Şi încă ceva: cer Justiţiei să verifice, la sînge, informaţiile conform cărora campania electorală a lui Klaus Iohannis a beneficiat de finanţări extrem de dubioase şi ilegale: cca. 4 milioane de euro de la cetăţeanul german Michael Schmidt, 1,5 milioane de euro de la Cristian Pavel (care, la scurt timp, s-a sinucis), 1,5 milioane de euro de la Vasile Blaga, peste 1 milion de euro de la Adriean Videanu (pe care, zilele acestea, aşa-zisul preşedinte l-a eliberat din arest). Acestea sînt abuzuri şi ilegalităţi de o gravitate excepţională, care nu pot fi tolerate nici în fundul Africii, darmite într-o ţară membră a Uniunii Europene."

Citeşte şi: Sebastian Ghiţă nu va fi prezent la audierea lui Florian Coldea din Parlament

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 feb, 14:42
Max Maxi
Vadimutza iar viseaza cu ochii deschisi! Nu se va repeta nimic, nu se va afla nimic, e ....secret, ce naiba!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ