Înregistrare EXPLOZIVĂ! Dorin Cocoş despre dedesubturile relaţiei cu Elena Udrea

| 09 feb, 13:05

Două înregistrări audio publicate în premieră de RiseProject arată cum vedea Dorin Cocos lumea din jurul lui, în 2005, atunci când se afla în plină ascensiune şi autorităţile anticorupţie încă nu funcţionau. Acum zece ani Elena Udrea ocupa o poziţie cheie în stat, fiind şefa cancelariei prezidenţiale şi nu subiect a trei mandate de arestare. Nici Dorin Cocoş nu se afla în închisoare, ci în postura de afacerist influent care făcea bani cu statul.

Dorin Cocoș spunea acum zece ani că funcția Elenei Udrea nu-i aduce niciun avantaj financiar, că nu va face niciodată trafic de influență “pentru că ține la Elena” și respectă politica președintelui în materie de corupție, că nu s-ar mai putea uita “în ochii acestor oameni” și că preferă să administreze afaceri pe termen mediu, “cu grad mic de risc”. Cocoș mai credea că “lumea o urăște pe Elena” pentru că ocupă “o poziție-cheie în stat”, dar și pentru că e “o femeie frumoasă” pe care “mulți stau geană”, informează RiseProject.

Ultimul deceniu a mai schimbat însă lucrurile: Cocoș și Udrea au divorțat acum doi ani, dar au rămas uniți de câteva dosare penale și un partaj în care procurorii suspectează spălări de bani.

Dezvăluiri despre celula în care ar putea fi închisă ELENA UDREA

Dosarul Microsoft, instrumentat la DNA, l-a trimis pe Dorin Cocoș după gratii, în luna octombrie, împreună cu fostul ministru al Comunicațiilor și primarul din Piatra Neamț. Cocoş ar fi cerut 17,5 milioane de euro pentru el și ceilalți doi în schimbul intervenției sale pe lângă guvern în afacerea licenţelor Microsoft.

Cocoș este cercetat și pentru o mită de 16 milioane de euro în dosarul retrocedărilor frauduloase în care Alina Bica, fost procuror șef al DIICOT și prietenă a Elenei Udrea, a fost arestată. Presupusa șpagă a mutat atenția procurorilor și în direcția Elenei Udrea, suspectată de faptul că deși ar fi știut originea acestor bani, a contribuit la spălarea lor. În plus, Udrea e acuzată că ar fi încasat o mită de 500.000 de euro de la Dinu Pescariu, cel care a și denunțat-o. În consecință, pe numele Elenei Udrea au fost emise trei mandate de arestare în aceeași zi, sub acuzațiile de trafic de influență și spălare de bani. Parlamentul dezbate azi fiecare caz în parte.

Citeste aici tot articolul si asculta cele doua inregistrari

Citeşte şi: Victor Ponta sătul de ştirile cu Elena Udrea. Ce mesaj a postat premierul pe Facebook

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 feb, 13:05
Andreea
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi online.
Cautam colaboratori proiect pentru publicare anunturi online.
Program part-time, fiecare isi stabileste programul sau de lucru, indiferent de domiciliu.
Oferim contract de comision si cerem:
-cunostinte minime PC;
-calculator, conexiune internet;
-rabdare, seriozitate, minim 18 ani.
Nu este necesara experienta, oferim instruire gratuita printr-un curs trimis prin email. Dupa perioada de instruire veti incepe sa lucrati.
DETALII EXCLUSIV la adresa: [email protected]
Oferim si solicitam seriozitate!
Nu uitati: Succesul se ascunde in ambitia de a nu renunta iar increderea este balamaua usii spre succes!
ACTIUNEA produce REZULTATE!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ