UPDATE. ELENA UDREA, gest controversat în Parlament. Cum şi-l explică

| 09 feb, 20:51

Înainte de a-și reocupa locul în fotoliul Camerei Deputaților, după ce și-a epuizat discursul în fața plenului, Elena Udrea s-a oprit tacticos și a apăsat, ostentativ, cu degetul arătător pe nara dreaptă a nasului.

Unele interpretări indică faptul că acest gest este unul de ostilitate folosit între bandele mafiote rivale, apărut frecvent în seriale de televiziune precum clanul Soprano. Potrivit unor alte interpretări, gestul este considerat un mesaj de colaborare, scrie dcnews.ro.

Elena Udrea spune că și-a atins ostentativ nasul cu degetul pentru a transmite mesajul "totul este în regulă" unei persoane "dragi".

 

"Văd că gestul meu din Parlament în care am dus mâna la nas a creat mare vâlvă şi s-a transformat în subiect de analiză semiotică.  În realitate, e un semn pe care l-am făcut unei persoane dragi mie, căreia am vrut să-i transmit că 'totul e în regulă' ", a scris Udrea pe Facebook.

Citeşte şi: ELENA UDREA, ultimul discurs: În locul meu putea fi Crin Antonescu sau Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 feb, 21:38
POENARU
udrea
Nu pot sa nu constat ca dna Udrea care a contribuit la distrugerea popurului roman timp de 10 ani constata ca "reformarea statului" o inghite azi si pe dinsa indiferent de gestul controversat facut. Consider ca pina ce capii de la DNA , SRI, SIE, ANI, CSM nu vor fi inlocuiti si Blaga, Predoiu, Oltean, Boc si mai ales Basecu nu vor da socoteala vom asista la noul tip de dictaura mai cumplita si mai insiduasa decit tot ce a produs 50 de ani de comunism. PNL este lamentabil in plingerea dupa putere si recurgerea la tehnici pe care mai ieri le reproba. Ce doctrina? ce credinta? da, setea si aviditatea de putere, bani si functii. Greata fata de tot aces circ. Nimeni nu mai vrea sa se sacrifice pentru tara, istoria noastra este la gunoi, in timp ce la toate tarile este cultul patriotismului la noi este cultul hotiei si al tradarii. Astept sa vad ce face domnul neamt care pretinde ca iubeste poporul roman! Dar oare nu este o asteptare zadarnica? Vom vedea

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ