Elena Udrea şi-a angajat avocat de la Iaşi în războiul cu DNA

| 09 feb, 20:43

În războiul pe care Elena Udrea îl poartă cu Direcţia Naţională Anticorupţie şi-a angajat avocat de la Iaşi. Este vorba de Marius Sebastian Striblea, decanul Baroului Iaşi. Întelegerea dintre cei doi a fost parafată la finalul săptămânii trecute.

În acest weekend au avut loc dezbaterile din Comisia Juridică a Parlamentului cu privire la avizarea cererilor procurorilor de emitere a trei mandate de arestare preventivă pe numele Elenei Udrea şi de începere a urmăririi penale. La dezbaterile care au avut loc aseara în Comisia Juridică, Elena Udrea a fost reprezentată de avocatul ieşean Marius Striblea.

Acesta le-a explicat membrilor comisiei care sunt argumentele juridice pentru care cererile procurorilor nu trebuie avizate. În cele din urmă, Comisia Juridică a susţinut că cererile formulate de către procurorii DNA trebuie avizate. Astăzi, Camera Deputaţilor va da soluţia finală în ceea ce priveşte cererea procurorilor. Decizia Comisiei Juridice este una consultativă.

Urmează votul în plenul Camerei Deputaţilor. Abia mai târziu, şi doar în cazul unui vot pozitiv al plenului, vor începe aspectele judiciare. Va fi un drum lung şi greu, iar actualul context din justiţie nu este grozav", a declarat aseară Marius Striblea.

Citeşte şi: ELENA UDREA îl va ataca pe Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ