SCANDAL ca la uşa cortului în Parlament din cauza lui Petre Roman. VIDEO

| 10 feb, 10:54

Presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea a fost jignit luni de un coleg deputat in contextul tensionat al vacantarii mandatului de deputat al lui Petre Roman.

Deputatii liberali au sustinut ca excluderea lui Petre Roman din Parlament este abuziva, deoarece verdictul de incompatibilitate dat de ANI nu are o confirmare definitiva si irevocabila in instanta si au cerut presedintelui Camerei Deputatilor sa scoata de pe ordinea de zi vacantarea mandatului lui Roman, pana la momentul verdictului definitiv al instantei. Valeriu Zgonea a refuzat si a fost catalogat drept "prost" de Mihaita Calimente, deputat PNL.

Valeriu Zgonea a postat pe pagina sa de Facebook o inregistrare a momentului si completeaza cele spuse in plen cu un contraatac la adresa lui Calimente: "se pare ca nu a inteles nimic (...) nu e un etalon pentru PNL".

Citeşte şi: Reacţia lui Petre Roman după ce şi-a pierdut mandatul de deputat

"Îmi pare rău că unii dintre colegi nu au înțeles că recâștigarea încrederii cetățenilor în Parlament se face inclusiv prin renunțarea la circ și la limbajul suburban. Domnul Mihăiţă Calimente - președinte de Comisie parlamentara, se pare că nu a înțeles nimic din discursul președintelui Klaus Iohannis, rostit astăzi în Parlament. Însă știu că domnia sa nu este un etalon pentru PNL!", a scris Valeriu Zgonea pe pagina sa de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ