Vasile Blaga, decizie privind votul în cazul Elenei Udrea

| 09 feb, 12:50

Vasile Blaga, co-preşedinte PNL, a declarat luni că deputaţii liberali vor vota la vedere luni, în plen, cererile DNA de arestare a Elenei Udrea pentru a nu exista "surprize".

Vasile Blaga a spus că liberalii vor vota toate cererile DNA în cazul Elenei Udrea, "conform principiilor" partidului.

"Vom vota la vedere astfel încât să nu fie fi surprize din acest punct de vedere", a precizat Blaga.

Alina Gorghiu a declarat, la rândul său, că dacă o solicitare va pica, nu PNL va fi responsabil.

"Demisia e un act unilateral. Nu pot sa spun eu unui parlamentar ce trebuie sa decida. A optat sa nu isi dea demisia, are loc procedura. Votul va fi pe fiecare cerere, va fi un vot pe care PNL il va da la vedere, pentru a nu exista nicio suspiciune. Dacă o solicitare va pica, stiţi foarte bine că majoritatea o are PSD", a explicat Gorghiu, întrebată de o eventuală demisie a Elenei Udrea din Parlament.

Comisia juridică din Camera Deputaţilor a avizat favorabil, duminică, toate cererile DNA de urmărire penală şi arestare preventivă a deputatului Elenei Udrea în dosarele GALA BUTE şi MICROSOFT.

Plenul Camerei Deputaţilor are cuvântul decisiv, acesta urmând să decidă prin vot luni seara dacă dă undă verde arestării Elenei Udrea.

Ludovic Orban a declarat şi el că liberalii vor vota în favoarea cererilor DNA.

"În mod evident, la vedere, pentru începerea urmăririi penale şi pentru încuviinţarea arestului preventiv", a spus Orban.

Citeşte şi: Victor Ponta sătul de ştirile cu Elena Udrea. Ce mesaj a postat premierul pe Facebook

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ