Elena Udrea, aşteptată la Secţia 2 de Poliţie

| 10 feb, 08:22

Elena Udrea este aşteptată, marţi, la Secţia 2 de Poliţie, potrivit programului stabilit în cadrul controlului judiciar. Este o condiţie pe care a respectat-o până acum, spre deosebire de cea care îi interzicea să discute public aspecte din dosar care să influenţeze martorii. De altfel, procurorii au şi cerut aviz pentru înlocuirea acestei măsuri cu una mai dură.

Măsura controlului judiciar a fost cerută de procurorii DNA pentru faptul că nu au putut cere arestarea preventivă, nu aveau la momentul respectiv un aviz.

Una dintre cele trei cereri de arestare de aviz pentru arestarea preventivă viza tocmai acest control judicar, pe care, spun procurorii, l-ar fi încălcat Elena Udrea.

Elena Udrea a venit de ficare dată la Secţia 2 de Poliţia, aşa cum cere controlul judiciar. Marţi, la ora 11.00, Elena Udrea este aşteptată, din nou, la secţia de poliţie. Aceasta este o procedură în cadrul controlului judiciar.

Citeşte şi: Înregistrare EXPLOZIVĂ! Dorin Cocoş despre dedesubturile relaţiei cu Elena Udrea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ