Valeriu Zgonea are zilele numărate în funtea Camerei Deputaţilor. Cum vrea PNL să-l execute

| 11 feb, 15:40

Liderul deputaților PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri că liberalii vor demara procedurile de schimbare din funcția de președinte al Camerei Deputaților a lui Valeriu Zgonea atunci când vor avea majoritate parlamentară.

"Eu și colegii care au fost desemnați ca și echipă de PNL purtăm negocieri la nivelul Camerei fie cu grupuri parlamentare, fie cu deputați, astfel încât să construim majoritatea parlamentară. Când avem informații relevante în acest sens, vor fi făcute publice.

Atunci când vom dispune de majoritate parlamentară, puteți fi convinși că vom demara procedurile de schimbare a domnului Zgonea din funcția de președinte al Camerei Deputaților. În rest, dacă vom avea capacitatea de a-l schimba și postul va fi vacant, se va lua o decizie în conformitate cu procedurile statutare ale PNL", a spus Orban la Palatul Parlamentului, întrebat dacă Alina Gorghiu, co-președintele PNL, va fi propusă de liberali pentru funcția de președinte al Camerei în cazul în care se va face o nouă majoritate parlamentară, scrie Agerpres.

Orban a adăugat că, deși numele lui Vasile Blaga este și el vehiculat pentru șefia Senatului în cazul în care PNL va avea majoritate parlamentară, o astfel de candidatură va fi decisă conform procedurilor statutare ale partidului, ca și în cazul unei candidaturi pentru șefia Camerei Deputaților.

Citeşte şi: SCANDAL ca la uşa cortului în Parlament din cauza lui Petre Roman. VIDEO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ