Klaus Iohannis, primul mesaj din Parlament de la preluarea mandatului

| 08 feb, 16:14

Președintele Klaus Iohannis va adresa luni un mesaj în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului.

Klaus Iohannis le-a transmis săptămâna trecută șefilor celor două Camere o scrisoare în care arăta că dorește să se adreseze Parlamentului pe 9 februarie.

"În conformitate cu prevederile Art. 88 din Constituția României, republicată, doresc să adresez Parlamentului un mesaj. Vă propun ca data prezentării mesajului în ședința reunită a celor două Camere ale Parlamentului să fie data de 9 februarie 2015, ora 16,00", se preciza în scrisoarea adresată de șeful statului președintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, și președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.

Ulterior, conducerea Parlamentului a decis convocarea plenului reunit pentru data și ora propusă de președintele Iohannis.

Mesajul de luni va fi primul adresat Parlamentului de președintele Klaus Iohannis de la preluarea mandatului prezidențial, la 21 decembrie 2014.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU, lovitură dură pentru KLAUS IOHANNIS

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ