STRATEGIA PNL. Alina Gorghiu: Încercăm schimbarea preşedintelui Senatului, într-o săptămână, două anunţăm noua majoritate

| 07 feb, 16:20

Alina Gorghiu a susţinut, sâmbătă, că schimbarea majorităţii la Senat ar putea fi anunţată într-o săptămână sau două, ea adăugând că aceasta este o Cameră importantă, care trebuie să aibă amprentă liberală şi la conducere, potrivit Mediafax.

Dacă discutăm despre încercarea noastră de a schimba majoritatea, probabil că o să o anunţăm în viitorul..., probabil săptămâna viitoare, în două săptămâni, eu mi-aş dori să fie cât mai repede, pentru că Senatul este o Cameră împortantă, cred că această Cameră trebuie să aibă amprentă liberală şi la conducere. Acest lucru nu l-am ascuns public, încercăm schimbarea preşedintelui Senatului, în schimb, aş dori să facem lucrurile înainte şi să vedem cum se va întâmpla”, a afirmat Alina Gorghiu, potrivit Mediafax.

Întrebată de câte voturi mai are nevoie PNL pentru a schimba majoritatea la Senat, Gorghiu a răspuns că nu o să răspundă la ”o matematică atât de seacă”.

”Nu am să vă răspund în cifre. O să vedeţi în momentul în care o să depunem solicitarea de schimbare a preşedintelui Senatului câte voturi avem în plus şi, sigur, lucrurile se vor limpezi”, a continuat aceasta.

Totodată, Alina Gorghiu a spus că PNL l-a informat pe preşedintele Klaus Iohannis despre intenţia de a obţine majoritatea.

”În ceea ce priveşte intenţiile PNL, să ştiţi că nu au fost deloc oculte, au fost spuse public, l-am informat şi pe preşedinte despre intenţiile noastre. Au fost decizii politice luate în şedintele politice ale PNL. Nimic nu se întâmplă pe sub masă, nimic nu se întâmplă ascuns, totul va fi cât se poate de transparent. Da, există această intenţie. Când se va materializa ea, veţi vedea”, a menţionat Alina Gorghiu.

Klaus Iohannis, clipul care cucerește România. VIDEO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 feb, 06:13
tyrex
Iar a-ti scoso la lumina pe parasuta si hoasca asta senila? Chiar nu mai aveti ce scrie decit sa puneti pe hartie halucinatiile la pocitania asta dusa cu pluta? Terminati cu panarama asta si nu mai publicati si fotografia ca mor copii de inima. Internatio la nebuni ca acolo e locul la vrajitoarea asta.
07 feb, 17:20
liviuioan
---SPLEEN-
# De-o BABA ce pe vremuri -GORGOGEA- pe langa soba , / Domol , dama de verde si mandrul crai de de toba / Vorbesc in chip sinistru de moarta lor iubire . # Baudelaire-- Se tot - ALINA--pisicuta asta--imbracata intr-o haina ( a tradarii ) prea grea pe umerii ei firavi--

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ