Klaus Iohannis, clipul care cucerește România. VIDEO

| 07 feb, 15:52

Președintele Klaus Iohannis a participat sâmbătă, la Galați, la deschiderea oficială a meciului feminin de tenis de câmp dintre echipele României și Spaniei contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

La intrarea în arena amenajată la patinoarul din Galați, șeful statului a fost întâmpinat de ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, și de autoritățile locale, după care a luat loc într-o lojă oficială amenajată în apropierea terenului de joc, scrie agerpres.ro.

Pe timpul galei de deschidere, Klaus Iohannis a cântat Imnul de stat cu mâna la inimă, alături de naționala de tenis a României și miile de spectatori aflați în tribune. Președintele și-a respectat astfel promisiunea făcută Simonei Halep, în urmă cu câteva luni, că va participa la meciul de tenis din Fed Cup și va cânta imnul alături de aceasta.

Vezi aici VIDEO

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 feb, 19:51
Danyela Danyela
Oferte de lucru pe timp de criza!
Oferte de lucru alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ