Simona Halep s-a calificat în optimile turneului WTA de al Dubai

| 17 feb, 21:04

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.513.000 dolari, marți, după ce a învins-o pe Daniela Hantuchova (Slovacia) cu scorul de 6-2, 6-0.

Simona Halep a declarat, marţi, după victoria obţinută în 73 de minute, la Dubai, în faţa sportivei Daniela Hantuchova, că a jucat bine, dar a precizat că succesul a fost facilitat de oboseala adversarei sale, resimţită după un turneu pe care l-a câştigat săptămâna trecută.

"Am jucat foarte bine în ultimul an, am început bine şi acest an. Mă simt aici ca acasă cu atâţia români în tribune. Le mulţumesc că au venit să mă susţină. Astăzi am jucat bine, dar cred că adversara mea a fost puţin obosită după ce a câştigat la Pattaya. Dar totul a mers bine pentru mine, am jucat un tenis bun şi vreau să mă bucur de acest turneu deoarece este atât de frumos aici", a spus Halep imediat după meci.

Viitoarea adversară a Simonei Halep va fi Ţvetana Pironkova din Bulgaria, o foarte bună jucătoare pe suprafeţele rapide, consideră românca.

Calificarea în optimile de finală ale turneului de la Dubai este recompensată cu un premiu de 26.000 de dolari şi cu 105 puncte WTA.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ