Simona Halep se bazează mult pe antrenorul Victor Ioniță

| 19 feb, 10:14

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, care va juca joi în sferturile de finală ale turneului WTA de la Dubai, a declarat că se bazează mult pe sfaturile antrenorului său, Victor Ioniță.

''Îmi spune care e tactica, ce trebuie să joc, care sunt punctele forte ale adversarei, pregătește ce trebuie să fac pe teren, dacă e bine să fiu agresivă sau să joc de pe fundul terenului. Nu îmi place să urmăresc video adversarele, ci doar să vorbesc cu antrenorul. De fiecare dată îi spun părerea mea, fiecare îl ascultă pe celălalt'', a declarat Halep pentru site-ul oficial al turneului de 2.513.000 dolari.

Românca, principala favorită a competiției din Emiratele Arabe Unite, a avut nevoie să își consulte antrenorul în timpului meciului din optimi, cu bulgăroaica Țvetana Pironkova, în primul set, la scorul de 3-2 pentru adversară. Halep, numărul patru mondial, a câștigat meciul cu 6-4, 6-3.

Legat de rezultatele neașteptate înregistrate miercuri, când mai mulți capi de serie au părăsit competiția (Venus Williams, Agnieszka Radwanska, Ana Ivanovic, Petra Kvitova, Angelique Kerber), Halep a precizat că nu a urmărit meciurile.

Citeşte şi: Declaraţie bombă! Simona Halep a anunţat când se retrage din tenis. Ce planuri are după ce va pune capăt carierei sportive

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ